Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (3.41 secunde)
Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD!
how-ul Sarah Brightman la Bucuresti este unul dintre cele mai importante evenimente artistice ale anului 2014 in Romania, dovada fiind interesul extraordinar manifestat de public pentru acest concert. ... Sarah Brightman in Concert - un spectacol de o frumusete nepamanteana!
Vineri, 22 august, la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina.
Pe 13 noiembrie, la Colectiv, asirienii de la MELECHESH revin in Romania, pentru un concert de exceptie, alaturi de hoarda barbara de la GOD! ... Biletele pentru acest concert s-au pus deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.
Cel mai recent concert al lui Al Bano a avut loc pe 5 octombrie 2014 la Casino Rama din Ontario, Canada. ... "Frumos concert, insa impreuna cu Romina esti fabulos!
Trupa a fost chemata la bis de doua ori, dupa un concert ce a durat peste doua ore. ... Concertul de la Fabrica va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat in 1994 si va fi un concert "sangeros", promite trupa.
"Va fi un concert deosebit! ... Toto promite un concert unic, alaturi de Orchestra Simfonica Surasul Tineretii, artistul urmand sa aiba si cativa invitati speciali.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Emotii mari inainte de concert!
A plecat din Iris, din fata unui public de mii de persoane la fiecare concert si a ajuns sa cante in tren. ... Avand in vedere ca respectivul concert de compartiment a avut loc pe teritoriul unei tari de mare rigoare financiara, succesul Trenul fara nas n-a existat in repertoriu.
Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
pe langa editia remasterizata a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpara un numar limitat de tricouri, editie de colectie, dedicate albumului Armaghedon. ... Dupa concert urmeaza after party:
Ca si in anii trecuti Horia Mihail insotit de un pian de concert adevarat va poposi in foisorul din parcul Herastrau pe 16 mai de la ora 17:00 si pe 17 mai de la ora 16:00, unde vor avea loc doua recitaluri in aer liber realizate cu sprijinul ARCUB.
7), la un concert marca Taxi si avanpremiera videoclipului Joc periculos”. ... http://creart.ro/eveniment/concert-taxi-sala-teatrelli/ Pagina oficiala Taxi:
Legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE ajunge pentru prima oara in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Radio.
Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 14 decembrie, la numai cateva zile distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie.
Cunoscutul artist va sustine acest grandios concert in cadrul turneului mondial - A LIFE IN MUSIC”.  Dupa cum spune si numele evenimentului - The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras”, cunoscutul tenor le va oferi clujenilor celebre melodii ale sale, arii de opera, opereta si musicaluri:
Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, 20 de veri” sub egida MediaPro Music.
Andrei povesteste ca parintii lui stiau ca el este in teribila noapte undeva, la un concert. Nici o clipa ai lui nu s-au gandit ca un concert poate avea un asemenea deznodamant.
Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.
google-analytics.com