Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (2.88 secunde)
Grimus apare pentru prima data pe scena in cadrul unui concert la Music Pub, in Cluj Napoca, alaturi de Hangar si Luna Amara.
Pe 15 mai, vor sustine un concert in Garajul Europa FM, ocazie cu care vor arata in premiera fanilor prezenti noul lor videoclip, pentru piesa "Nu ma lasa sa-mi fie dor".
Aflati in Ucraina, la Kiev, pentru a sustine un concert din cadrul turneului de promovare internationala a single-ului BACK IN MY LIFE, Tudor si Dan au fost prinsi in mijlocul protestelor desfasurate in capitala ucrainiana, fiind preluati pe drumul de la aeroport catre hotel de fortele speciale si dusi, chiar pe jos cateva strazi distanta, pana la hotelul unde urmau sa fie cazati.
Lansarea albumului la Bucuresti a avut loc in cadrul unui concert acustic.
Managementul artistei a transmis organizatorilor de la Bucuresti riderul pentru concert si se pare ca diva de origine franceza nu a avut pretentii mari in ceea ce priveste backstage-ul. ... Se mai gasesc foarte putine bilete la concert, acestea putandu-se achizitiona din urmatoarele locatii:
Intr-un interviu acordat inainte de show unei televiziuni, cantareata a declarat ca nu va fi un simplu concert ci un spectacol! ... http://www.youtube.com/watch?v=YhkDpalZCGg Playlist concert Patricia Kaas - Bucuresti, iunie 2013:
Organizatorii festivalului informeaza publicul in legatura cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces pana la reperele orare aferente fiecarui concert in parte. ... Punctul de acces in zona de concert este situat la intrarea in complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere.
Roots Revival Romania este proiectul celor 7 muzicieni din 7 tari, care, dupa o calatorie de 7 zile prin Maramures, se intalnesc pe scena Salii Radio, intr-un concert de final, in care reinterpreteaza muzica traditionala din Romania.
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Roger Waters a adus in fata Palatului Parlamentului cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania, o capodopera artistica ce cu greu poate fi surprinsa in cuvinte.
De asemenea, a avut loc un concert de duduk sustinut de trupa Trio Sonus si un spectacol de dansuri armenesti oferit de Ansamblul Xartavar Ultima zi de festival se va incheia cu un concert sustinut de Eratii Dedeian Quartet
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"! ... the Three Tenors in Concert" detine recordul Guinness Book pentru cel mai bine vandut album clasic!
In urma cu cateva saptamani cei de la Scorpions au sustinut un concert la Sochi in Rusia, la care a fost prezent nimeni altul decat fostul presedinte al Rusiei si actualul prim-ministru - Dmitri Medvedev!
Unul dintre cei mai talentati si cunoscuti artisti italieni din intreaga lume, va reveni pe scena din Romania pentru a sustine un concert de exceptie pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20.00.
• Byron (23 ianuarie) Fanilor Byron li se pregateste un concert chiar la inceput de an si vor avea ocazia sa asculte piese de pe albumul lansat in 2013, 30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima.
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv. ... Deezer se va ocupa de live streaming-ul intregului concert, pentru fanii care nu vor avea cum sa ajunga sambata la petrecerea de lansare.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Trupa Krypton revine in "formula de aur" printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, 16 mai 2014, ora 22.00, la MUSIC CLUB (Bucuresti, Str.
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD!
google-analytics.com