Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (2.66 secunde)
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie - Deep Purple! ... Mult asteptatul concert al trupei britanice a inceput la ora 21:00, in aplauzele frenetice ale fanilor.
Intreaga trupa este nerabdatoare si emotionata de revederea cu fanii din Timisoara, cu atat mai mult cu cat primul concert Celelalte Cuvinte sustinut in urma cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studentilor este considerat actul oficial de nastere al trupei.
Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal. ... La concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni ai presedintelui Ion Iliescu.
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
Forza ZU aduce superartisti ai momentului si aduna mii de voci intr-o singura zi, iar intrarea este libera la cel mai mare concert din Romania.
Discutii libere cu medici specialisti 13:00 Atelier de papioane 14:00 Atelier aranjamente florale 14:00 Atelier Identitate in comunicare prin atitudine, stil si feminitate” 15:00 Atelier de restyling vestimentar 16:00 Sanatatea femeii in zilele noastre 16:00 Atelier Interactiv de Dans pentru copii si adulti 16:00 Atelier pictura pe sacose de panza 17:00 Atelier aranjamente florale 17:00 Demonstratii de dans pe Platforma 5 18:00 Concert Circa 3 19:30 Concert Dor Marunt Duminica ,24 mai 11:00:
Cele patru puncte vor fi unite de caravana de biciclete Bicycle Music Festival, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un concert, sustinut de Temple Invisible.
La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Nu este recomandata prezenta copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: ... Pe 15 iunie, rockerii clujeni vor canta Ca pe vremuri, intr-un concert alaturi de alte doua trupe consacrate ale muzicii romanesti, Holograf si Cristi Minculescu & Iris, la Arenele Romane.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
Golan Symphonic marcheaza data unui nou concert:
Pare a fi imbatranit 20 de ani de la ultimul concert in care l-am vazut, dar ramane un monstru sacru, care inspira respect doar prin prezenta.
ParkLake, impreuna cu Radio Romania Muzical, dar si cu Orchestrele si Corurile Radio Romania, ii invita pe bucuresteni sambata, 8 septembrie, incepand cu ora 19:00 sa participe la un concert special.
Potrivit Reuters, focurile de arma s-au auzit la circa o ora dupa ce incepuse un concert al unei trupe rock din California Eagles of Death Metal.
Deschiderea oficiala va fi incheiata cu un concert de muzica clasica oferit de DUO STOICA.
Un concert organizat in pandemie la noi in tara a facut mare valva, regulile fiind foarte stricte in aceasta perioada. La Sala Palatului din Bucuresti, un concert s-a desfasurat cu mii de oameni, in ciuda restrictiilor dure.
google-analytics.com