Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (8.44 secunde)
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Cel mai asteptat concert al lunii mai se afla la doar cateva zile distanta. ... Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta.
14 iulie | 19:00 | Concert Opening EUROPAfest Academy - Sala King's Valley, Hotel Mara 19 iulie | 19:00 | Concert in the Park - Casino Sinaia, Parcul Central Dimitrie Ghica” 20 iulie | 19:00 | Concert Summer Concert at Castle - Castelul Peles 22 iulie | 19:00 | Concert Summer Magic Dream - Castelul Peles 23 iulie | 19:00 | Concert Gala EUROPAfest Summer Edition - Castelul Peles 13 - 25 iulie | Summer Music Academy Sinaia Din anul 2005 festivalul EUROPAfest are loc sub Inaltul Patronaj al Casei Regale, fiind primul eveniment muzical din Romania care s-a bucurat de aceasta onoare.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat.
si o studenta, si ea producator musical in devenire) cu care am fost la concert si am ajuns in Pasadena la 7 dimineata. ... Timp de 10 ore nu a mers la toaleta pentru ca n-a vrut sa piarda locul din primul rand la concert.
Trupa Roxette a sustinut aseara un concert plin de energie in cadrul Arenelor Romane, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei dupa ploaia torentiala ce a cuprins Bucurestiul.
Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii:
Concert Extraordinar: ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
In 1795 isi cunostea pe deplin meseria, isi stapanea personalitatea muzicala si dadea dovada de o virtuozitate pianistica iesita din comun, asa cum avea sa o arate in primul sau mare concert vienez din martie 1795.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. ... Biletele pentru concert vor putea fi achizitionate la intrarea in club.
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Joi, 6 iunie, trupa Taxi va sustine un concert extraordinar la Arenele Romane. ... Pentru buna desfasurare a spectacolului, organizatorii solicita sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergura. ... De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.
Artista a sustinut deja un concert la Iasi, urmand sa concerteze duminica la Bucuresti si luni la Cluj. ... "Este un concert tribut pentru Piaf, nu imi voi canta propriile melodii.
Printre alte vedete, la concert a participat si cel ce e deumit de catre fani "Joe Cocker al Romaniei" - Mihai Napu, solist vocal si chitarist ce si-a capatat acest renume datorita interpretarii perfecte, foarte apropiate de original a pieselor lui Joe Cocker.
Doua dintre trupele legendare are rockului romanesc - CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI - se reunesc pentru a sustine un concert in data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.
Pentru oricine a ajuns la un concert Kenny Garrett, spiritul acestui nou album este evident. ... Nu va asteptati sa cant la fel ca la ultimul meu concert.
Proiect de inalta tinuta culturala insa fara pretentii exclusiviste, Sinteza isi propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toata-i mirifica metaforie, prin viziune si profesionalism, un concert in care acordurile rock si ethno-rock care au transformat formatia Phoenix in unicat vor purta permanentul mesaj - unul de chemare spre radacini culturale astazi lipsite de atentie, spun organizatorii evenimentului.
google-analytics.com