Cautare

22505 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (4.07 secunde)
Dezvaluirea a fost facuta de seful SRI, Eduard Hellvg, in fata comisiei de control asupra activitatii SRI. El a mai spus ca, in contextul crizei Rusia-Ucraina, s-au intensificat si activitatile de spionaj si cele asociate fenomenului "fake news".
Eduard Novak a prezentat Strategia Nationala pentru Sport. Documentul are 90 de pagini si s-a lucrat la el 1 an si 10 luni.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, Eduard Zlatineanu, de 37 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Audi A8 inmatriculat in Marea Britanie pe bulevardul Dacia, intr-o curba usoara la stanga a pierdut controlul directiei si a acrosat cu partea dreapta a masinii remorca unui tir parcat pe marginea drumului.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Eduard Hellvig a anuntat, luni, ca renunta la functia de director al Serviciului Roman de Informatii. El a precizat ca a discutat acest subiect cu presedintele Klaus Iohannis si ca l-a informat si pe presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI.
Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Eduard Hellvig cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, potrivit decretului publicat luni in Monitorul Oficial.
Eduard Hellvig, fostul sef al SRI, ar fi avut discutii interne in PNL privind posibilitatea candidaturii sale la alegerile europarlamentare, ca prim candidat pe lista liberalilor.
Plenul Senatului a hotarat marti, cu 87 de voturi "pentru", sase "impotriva" si sase abtineri, ca ziua de 24 ianuarie, cand Principatele au fost unite sub domnitorul Alexandru Ioan Cuza, sa fie declarata zi de sarbatoare legala, nelucratoare.
In programul manifestarilor organizate la Iasi figureaza discursuri ale oficialitatilor, un ceremonial religios, depuneri de coroane la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, defilarea garzii de onoare, precum si hora Unirii.
doctorul i-a facut cadou lui Basescu un numar infim de voturi, dar suficiente pentru castigarea celui de-al doilea mandat al hulitului presedinte. ... Au retrasat zebra pe care traversezi spre Cuza, dar n-au semaforizat-o la loc. Dimpotriva, au taiat si semafoarele de la intersectia Titulescu-Cuza.
Deocamdata, masinile au la dispozitie doar un sens unic, dinspre cartierul Brazda lui Novac catre centru, pe relatia strada Principatele Unite - strada Stefan cel Mare - sensul giratoriu de la kilometrul 0 - Calea Unirii. ... Cuza, in vederea construirii scenei pentru Romanian Music Awards.
In parcul "Alexandru Ioan Cuza" poate fi vizionat filmul "Star Trek" Primaria Sectorului 3 inchide miercuri, 10 septembrie, cu filmul "Star Trek" seria proiectiilor clasice prezentate in cadrul evenimentului "Cinema in aer liber".
Cea a spectacolului Pinocchio” arata asa: Vocea lui Pinocchio va fi a celebrei actrite Alexandrina Halic. ... I Cuza (IOR) la premiera spectacolului Pinocchio”.
Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Cuza este in culmea fericirii. Cantaretul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o bruneta focoasa, iar lucrurile devin din ce in ce mai serioase intre ei.
Pe 24 ianuarie, la Bucuresti, A.I.Cuza este ales domnitorul Principatelor. Au fost peste 38 de candidati, iar alegerea lui Cuza s-a facut la presiunea strazii.
Cuza vorbeste despre motivul pentru care nu s-a mai afisat cu nicio domnisoara. Iata ce spune despre viata lui sentimentala, dar si cum l-a influentat maturizarea in alegerea unei iubite.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Cel de-al doilea colegiu, cu 64.685 persoane, este alcatuit din Borcea, Cuza Voda, Dichiseni, Dragalina, Dragos Voda, Jegalia, Modelu, Perisoru, Roseti, Stefan cel Mare, Stefan Voda, Unirea si Valcele.
La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
google-analytics.com