Cautare

22505 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (4.67 secunde)
Directorul de campanie electorala, Eduard Vasilache, si purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea, au povestit ieri modul in care PSD si PC ii terorizeaza pe cei care sustin campania pedistilor.
În ultima sedinta de Birou Politic, care a avut loc miercuri, comisia a prezentat un raport conform caruia cei care au efectuat înregistrarea sunt Eduard Ladaru, liderul studentilor liberali, si presedintele TNL Gorj, Horatiu Gorun.Potrivit raportului, au fost înregistrate mai multe sedinte de partid care au fost ulterior mixate si trimise la televiziune.
În ultima sedinta de Birou Politic, care a avut loc miercuri, comisia a prezentat un raport conform caruia cei care au efectuat înregistrarea sunt Eduard Ladaru, liderul studentilor liberali, si presedintele TNL Gorj, Horatiu Gorun.Potrivit raportului, au fost înregistrate mai multe sedinte de partid care au fost ulterior mixate si trimise la televiziune.
Depuatul PSD Eduard Martin nu candideaza pentru Primaria Techirghiol. ... In ceea ce-l priveste, Eduard Martin ne-a precizat:
Propunerea legislativa, care a apartinut deputatilor PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, a trecut cu 182 de voturi pentru, 63 impotriva si 6 abtineri. ... Potrivit deputatului PSD Eduard Martin, trecerea actiunilor CN APM Constanta in contul CLM este un lucru important din trei considerente:
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
, o licitatie pentru vanzarea unui numar de 108 loturi de teren situate pe malul lacului, acolo unde persoane precum rectorul Universitatii Andrei Saguna, Aurel Papari, ori deputatul PSD Eduard Martin si-au facut cate o casa.
Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
Cuza, zona Teatrului Național: ... Cuza: ... si "Elena Cuza": ... - Zona Simplon, cartier Brazda lui Novac: ... - Zona Complex Vechi, cartier Brazda lui Novac:
"Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane: ... Cuza‘ din Piata Unirii.
Ei l-au ales pe Alexandru Ioan Cuza, cel care va deveni unul dintre intemeietorii statului roman modern. ... In 1862, in aceasta zi Parlamentul unic al Romaniei isi deschidea primele lucrari, Alexandru Ioan Cuza proclamand unirea definitiva a Principatelor!
Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi; ... Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. ... Relatii, Institutii si Organizatii Internationale, Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. ... Lui Eminescu (4.
Putul lui Craciun, Bd. ... Ioan Cuza, Bd. ... Ioan Cuza, Bd. ... Ioan Cuza, Bd. Gh. Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Ziua "Unirii Mici" si faptuitorul ei, Alexandru Ioan Cuza, vor fi evocate, luni, la Timisoara, printr-o serie de manifestari si depuneri de coroane la bustul Principelui Unirii si la efigia de la Casa Cuza, unde acesta a fost gazduit o noapte, in drumul sau spre exil.
Lucrarile de reabilitare si modernizare la Colegiul National "Elena Cuza" din Craiova beneficiaza de un buget de 10,3 milioane de lei, 171.437 de lei fiind contributia municipalitatii.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis! ... Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar.
nu se intampla asa ceva pe vremea lui. ... - Prins cu ocaua mica, Paltin Sturdza, falsul mostenitor al celor 40.000 ha de padure, a renuntat in scris la ele.
Sper ca vi-l mai amintiti pe ministrul prins cu ocaua mica, ale carui doua prenume identice, unul serios si unul de alint, reprezinta ori o balbaiala a nasului de botez, ori una a parintilor care si-au lasat o marja de siguranta pentru cand ar trebui sa-l urecheze si i-au spus "Ioan" si au adaugat o picatura de rasfat in prescurtarea familiara a aceluiasi prenume, atunci cand i-au spus si "Nelu".
google-analytics.com