Cautare

22505 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (3.08 secunde)
Aceste documente sunt studiile de fezabilitate ce vor fi folosite pentru toate obiectivele/ fazele de investitii ale noastre din cadrul proiectului de port turistic - spune directorul Directiei de Dezvoltare din Consiliul Judetean, Grama Eduard.
Potrivit programului, trei actori ai Teatrului National din Iasi au interpretat o sceneta in care au jucat rolul lui Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogalniceanu si al Doamnei Elena.
I .Cuza ' Iasi ; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; Dr. Carmen Musat, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti;
Cuza, fara sa aiba vreo calitate de consilier local, director in aparatul municipalitatii, primar sau viceprimar si fara a li se descoperi numele in vreun registru telefonic al secretariatelor din sediul primariei, asa cum prevede regulamentul de acces.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda.
Cuza, fie pe Constantin Brancusi, Principatele Unite, Stefan cel Mare si Carol I. ... Cuza, chiar prin fata Primariei Craiova. ... Cuza, deschisa noaptea "Strada A.I.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... Cuza. ... Cuza, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Aries si intersectia cu strada C.
Mihei l-a invitat pe Basescu "sa viziteze plajele precum Cuza cu ocaua, cu ordonanta si anexa in mana" si s-a oferit sa-i fie ghid sefului de stat, dar nu pe plajele special amenajate ci pe intregul litoral, pentru "a vedea ce anume vede si omul de rand".
Constantinescu, desi poza in Alexandru Ioan Cuza, nu s-a plimbat nici el vreodata cu ocaua mica printre ministri sai, plecand din fotoliul prezidential cu coada intre picioare, "invins de Securitate", fara sa fi fost vreodata interesat, altfel decat electoral, de soarta celor mai saraci cetateni ai sai.
El a adaugat ca "asa-zisul" aviz negativ al prefectului Ion Oprea este bazat pe "lipsa din documentatia prezentata de consilierii judeteni exact a elementelor care tineau de Marian Oprisan, respectiv stampila si numerele pentru hotarari din registrul special al CJ - incuiate in biroul lui Oprisan.
Declaratia ii apartine deputatului Eduard Martin si a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa care a avut ieri, 5 februarie a.c., in contextul recentelor "atacuri" la adresa firmei Polaris, la care este si el actionar.
Acest scenariu a fost facut public de democratul Eduard Vasilache. Omul politic a tinut sa precizeze ca are informatii precise conform carora pensionarii protestatari au fost mituiti de partidul lui Durbaca pentru a striga "Jos Barbu".
La 10 Mai 1866, Carol de Hohenzollern-Sigmaringen este incoronat domnitor al Romaniei, titlu pe care in 1881 il schimba pe rege al Romaniei La 10 mai 1866 Carol de Hohenzollern-Sigmaringen intra in Bucuresti si este incoronat domnitor al Romaniei, iar Alexandru Ioan Cuza incheie provizoratul locotenentei domnesti.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Presedintele interimar al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Eduard Finkelstain, a tinut ieri sa faca un apel catre populatia judetului Galati de a iesi la vot si a-si exprima convingerile politice.
Manuela nu este singura la stand, ci a venit impreuna cu sotul ei, Eduard Golescu, absolvent al Facultatii de Teologie. ... Ii multumim lui Razvan Bucuroiu, director general al revistelor Lumea credintei si Lumea monahilor, care este si director la TVR 3", mai spune Manuela Golescu.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Pentru ca, oricat de fragila ar fi majoritatea coalitiei de guvernamant in Senat, ea exista", a declarat deputatul PSD Eduard Martin.
Potrivit deputatului Eduard Martin, ambele propuneri legislative urmaresc asigurarea unor despagubiri proprietarilor pe ale caror terenuri se desfasoara activitati specifice serviciilor de energie electrica si gaze.
google-analytics.com