Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (4.20 secunde)
Asadar, recomand tuturor mamicilor si nu numai, sa incerce o cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta ca The LifeCo din Antalya.
Slabe sanse, din cate se pare… Singura agitatie care a invins, pana acum, o intentie a mai-marilor de pe la ministere a fost cea legata de alocatia mamicilor.
Mare noroc pe capul mamicilor care nu reusesc, cu salariile de mizerie, sa satisfaca poftele culinare ale razgaiatilor de copii!
Romania, cuprinsa de febra unui 8 Martie celebrat in intreaga lume, a uitat ca, in copilarie, invatam ca Ziua de 8 Martie este ziua mamicilor.
Peste 20 de organizatii neguvernamentale, printre care si Clubul Roman de Presa (CRP), APADOR-CH, Centrul de Resurse Juridice (CRJ), Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Transparency International (TI) si altele, au trimis ieri parlamentului o scrisoare deschisa prin care cer oprirea procedurii existente si retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea.
47) va avea loc conferinta cu tema Romania si 10 de ani in Clubul Politic Balcanic. Turcia si Uniunea Europeana, sustinuta de fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Comunicat al Clubului Bloggerilor Liberali La sfarsitul anului trecut, Clubul Bloggerilor Liberali a transmis un comunicat prin care ne declaram independenta absoluta fata de toate partidele politice din Romania. ... Clubul Bloggerilor Liberali http://www.romanialiberala.ro/RL2/articole/apel-la-dialog-pentru-solutia-liberal-conservatoare/
Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
Care este pozitia dumneavoastra fata de clubul de fotbal Universitatea? ... Intre primarie si clubul de fotbal a existat un contract.
Se putea gasi un medic veterinar, ca acolo toata lumea care se duce, toate tarile, clubul celor 27 de state UE se duc cu meseriasi, nu asa, sa ii trebuiasca traducator, ca de unde stie el medicina veterinara.
CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii: ... CLUBUL SPORTIV SCOLAR - CSS CALARASI sectii: Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism;
Clubul de la Roma este o denumire simbolica pentru o organizatie al carei scop este sa supuna atentiei intregii lumi diverse aspecte referitoare la viitorul planetei.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
- Stiti ca, in prezent, in spitalele care au avut raniti in clubul colectiv se deruleaza controale care vizeaza tocmai infectiile nosocomiale. ... - Domnule profesor, va rog sa ne spuneti cat influenteaza acest tip de infectii soarta unui pacient de tipul celul cu arsuri de la clubul colectiv?
Anyway, pe la 2, m-a sunat, beat pula, sa il iau de la Alllive, clubul lui Smiley. Clubul asta e la 5 minute de casa unde locuiam noi.
La aniversarea zilei sale de nastere, presedintele PSD, Mircea Geoana, a venit cu cainele sau Fennris, un ogar irlandez, si-a tratat musafirii cu sampanie si i-a invitat la un bufet suedez organizat din holul sediului partidului, iar pe seara cu o petrecere la Clubul Diplomatilor.
Astfel, portofoliul sau la societatea cu raspundere limitata Clubul Vinului s-a dublat de la 129 la 258 de actiuni. Participatia premierului la capitalul social al acestei firme a crescut acum de la 0,02% la 0,03%.
Printre acestea, cateva proiecte se refera la aprobarea de PUD-uri, concesionari prin licitatii publice ale unor terenuri, dar si aprobarea unui act aditional la Contractul de Asociere si Participatiune a Orasului Navodari cu Clubul Sportiv Aurora, Clubul Sportiv Midia Navodari.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
google-analytics.com