Cautare

1712 de rezultate pentru "ciucu alexandru" (4.76 secunde)
4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme. Pe 9 ianuarie 2009 s-a nas­cut la Buzau Alexandru Gabriel.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Costumul purtat de Bute la nunta, in valoare de aproximativ 2.500 euro, a fost realizat de designerul Alexandru Ciucu, cel care se ocupa si de tinutele reprezentantilor Casei Regale a Romaniei.
E adevarat ca as lungi manecile, mai ales cand este vorba de vizite oficiale si nu as fi asortat cu sandale cu degetele la vedere rochia create de Alexandru Ciucu, mai ales daca ma aflam in prezenta familiei regale a Spaniei.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
google-analytics.com