Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (7.37 secunde)
Parcurile Cismigiu si Carol, restaurate si revitalizate. Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol.
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
Daca va place kurtosul puteti manca un kurtos kolacs bun la targul de produse traditionale organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Parcarile subterane de la Cismigiu si Dorobanti au fost aprobate de CGMB. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Planurile Urbanistice Zonale pentru parcarile subterane de la parcul Cismigiu si din Piata Dorobanti. ... Parcarea de la Walter Maracineanu ar urma sa rezolve problema parcarii in zona parcului Cismigiu.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Fara sa le claseze pe un loc anume, arhitectul mentioneaza Gradina Cismigiu, Parcul Kiseleff - pus laolalta cu Parcul Herastrau si Parcul Carol.
Ieri am zis sa variem putin parcul si am fost in Cismigiu. ... Am descoperit un colt cu leagane, desi eram convinsa ca in Cismigiu nu exista asa ceva. ... Intr-un cuvant a fost dragut in Cismigiu, merita o tura de weekend.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. ... Pana pe 5 mai puteti achizitiona produse apicole de la standul familiei Zota din Parcul Cismigiu.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna.
- Apartamentul avea, spre norocul nostru, doua intrari, una inspre Cismigiu (Schitu Magureanu, daca nu ma insel) si cealalta din strada Cobalcescu nr. ... - Nu la dimensiunea reala, apartamentul era langa Cismigiu si ma jucam toata ziua in parc.
Ajuns la cea de-a VII-a editie, Festivalul International de Folclor va avea loc in perioada 21-23 iunie, in Parcul Cismigiu, unde se vor reuni importante ansambluri folclorice din tara si din intreaga lume.
Maria Zapca participa in acest week-end la targul traditional "CismigESTI - Cultura iese la plimbare", organizat in Parcul Cismigiu. ... La standul sau din Parcul Cismigiu gasiti traistute traditionale, mici si mari, dar si camasi traditionale, custe manual, din zona noastra - la 300 RON",ne-a spus Maria Zapca.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - au participat recent cu ceramica de Horezu, la targul Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu. ... In iunie, voi fi prezent la Festivalul de Folclor organizat in Parcul Cismigiu", ne-a spus Costica Mischiu.
Pe primul loc a clasat Gradina Cismigiu:
Astfel, in perioada 26 aprilie - 5 mai 2013, bucurestenii sunt asteptati in Parcul Cismigiu, la un eveniment dedicat traditiilor si obiceiurilor romanesti, unde mestesugari din toate regiunile tarii au pregatit pentru vizitatori podoabe lucrate manual, bunatati specifice sarbatorilor, aranajamente florale etc.
Fie ca vrei sa cumperi un cadou de Florii, pentru persoanele dragi cu nume de floare, fie pentru Paste, la aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile in cadrul targurilor traditionale de la Muzeul Taranului Roman si din Parcul Cismigiu.
Asa ca, in Parcul Cismigiu, trebuie neaparat sa ajungi pe aleile unde se desfasoara targul traditional organizat de Creart.
Acum, la targul organizat de Creart in Parcul Cismigiu, au venit cu turta dulce din Covasna. ... Standul este deschis pana luni inclusiv, in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com