Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (2.50 secunde)
In timp ce majoritatea producatorilor de electronice vad ceasul inteligent ca pe o extensie a smartphone-ului, Nissan spera sa faca primii pasi pentru o conexiune mai buna intre autoturism si sofer. Ceasul include si un senzor biometric, care poate oferi informatii despre pulsul soferului.
O ora si douazeci de ani In noaptea de sambata spre duminica, am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani. ... In noaptea de sambata spre duminica am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani.
- Si ceasul acela care nu se misca? ... - Dar ceasul lui Basescu unde e? - E in camera la Iisus Christos. Il tine pe post de ventilator!
Rusia nu schimba ora In 2011, Rusia a anuntat ca nu va mai respecta ora de vara si ora de iarna si nu va mai da ceasul inainte si inapoi. ... Cand ceasul este dat inainte, de exemplu, creste brusc numarul cazurilor de probleme cardiovasculare si de accidente rutiere.
Pentru ca platile sa fie cat mai rapide, MasterCard a renuntat chiar la suportul card si a adoptat modalitati de plata inventive, precum plata cu ceasul, cu cheile, bratari sau telefoane mobile dotate cu noua tehnologie contactless PayPass.
Ceasul de betie Dupa ani de zile in care mi-am trait viata contra-cronometru, intotdeauna sub presiunea timpului, haituit de secunde, minute si ore, incet-incet m-am transformat intr-un ceas.
Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Raportul Brekke cu privire la incident mentiona ca Johnson isi potrivea in mod obisnuit ceasul la inceputul fiecarui schimb, chemand la telefon dispeceratul, pentru ora oficiala. Dupa incident, atat ceasul lui Johnson, cat si ceasul din masina lui, erau in urma cu 14 minute.
Intre timp, ceasul biologic a fost deranjat - anumite gene isi maresc si isi scad activitatea in mod natural in timpul zilei, insa aceasta activitate a fost estompata in urma lipsa de somn.
Ceasul, al carui mecanism este fabricat de o celebra firma franceza de orologerie, se doreste a deveni un simbol al orasului nostru, motiv pentru care a fost amplasat la Starea civila, loc in care tinerii isi unesc destinele.
Dar mie mi se pare ca ceasul e ceva la care sa te uiti cat e ceasul, nu neaparat o bijuterie pe care sa o arati suflecandu-ti maneca.
Valea Jiului, cu 5 minute inainte de ceasul al 12-lea!. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Prin natura, amploarea si implicatiile strategice, economice, sociale si politice bazinul minier Valea Jiului a ocupat, si continua sa ocupe inca, o pozitie distincta la nivel national.
Suntem, cum se spune-n popor, in ceasul al 12-lea al salvarii increderii romanilor in clasa politica si PSD a inteles asta.
Ceasul de mana cu telefon mobil M800 este compatibil cu orice retea GSM din Romania, iar garantia este asigurata de MarketOnline.ro pentru o perioada de 12 luni. ... Astfel, fara fire, ceasul cu telefon mobil poate fi extrem de usor de folosit.
Ceasul inteligent Sony SmartWatch Ceasul inteligent de la Sony are un design atragator si ofera multe functii de notificare prinwireless - poti prelua apelurile de pe smartphone-ul cu Android sau poti asculta muzica.
"Cat aveti ceasul?" este o intrebare pe care romanii o adreseaza adesea. ... Intrebarea poate fi "Aveti un ceas?" sau, pentru a fi si mai expliciti, "Cat este ceasul?".
In fiecare zi, ceasul tau poate fi acelasi si in egala masura, altul. ... Ceasul si Timpul. O experienta unica! Merita!, spune vedeta Antena Stars.
Dupa mai multe cercetari, Richard descopera ca e vorba chiar de necunoscuta care i-a inmanat ceasul cu opt ani in urma. ... Richard ii arata Elisei ceasul de buzunar pe care aceasta i-l va inmana in 1972 dar fara sa ii dezvaluie originea, spunand doar ca a fost un cadou.
Ceasul de mana al Doinei Cornea, marca Eterna, are un pret de pornire de numai 100 de euro, iar celebra basca din lana - 50 de euro. ... Sunt tablouri, paleta ei de pictura, ceasul, bascul - toate sunt reprezentative, a spus profesorul Ion-Cristian Chiricuta.
Acestia din urma, la randul lor, belicosi, vestind crude razbunari la ceasul cand se intoarce roata, pentru ca mierea compasiunii curge doar pentru "ai nostri".
google-analytics.com