Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (2.65 secunde)
de exemplu, un ceas japonez cu baterie, Xedox - vechi de 10 ani, un ceas Xedox de perete - vechi de 20 de ani, un ceas Bulova - elvetian, un ceas rusesc Chaika, un ceas elvetian desteptator, vechi de 50 de ani", ne-a spus Catalin Vardianu.
Ceasul de betie Dupa ani de zile in care mi-am trait viata contra-cronometru, intotdeauna sub presiunea timpului, haituit de secunde, minute si ore, incet-incet m-am transformat intr-un ceas.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
"A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat! ... Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
"A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat! ... Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
Restantele la credite sunt o bomba cu ceas care ameninta economia nationala Senatorul Dan Voiculescu avertizeaza, intr-un text postat astazi pe blogul personal, ca restantele la creditele contractate de la banci au ajuns la 5 miliarde de euro si reprezinta "o bomba cu ceas pentru populatie, economia nationala si sistemul bancar".
Preturile sunt variabile, incepand de la 50 de RON un ceas rusesc pana la sute de euro. ... un ceas american, din pietre scumpe, in cadran, bagate in cifre din aur alb, un ceas Bulova placat din aur, un ceas Elgin din aur alb.
Tuberculoza - o bomba cu ceas si forme rezistente la medicamente (Autoare:
La toate astea, a fost pus in functiune un gigantic ceas luminos, daruit botosanenilor de Monitorul, care vine sa se alature primului termometru public, oferit la inceputul acestui an. ... acela al informatiilor precise si obiective, similare cu exactitatea unui ceas.
Ma refer si la cei ce si-au gasit timp sa ma vada, cand si cand, pe podium la diversele spartachiade ale vietii dar mai ales la persoane din imediata apropiere, cunoscatoare de realitati, nu o data strecurate in buzunarul de la ceas si cusute cu severitate pentru a nu tasni cumva, fara pasaport, in lumea larga.
Cel mai subtire ceas din lume are o baterie care tine 15 ani CST-01 este cel mai subtire ceas din lume, cel mai subtire si cu o autonomie greu de egalat, bateriaThinergy Micro-Energy asigurand 15 ANI de functionare.
Noul ceas inteligent Nissan conecteaza soferul la masina Nissan a facut primul pas in domeniul gadgeturilor-accesorii cu Nismo Watch, un ceas inteligent creat special pentru soferii noilor Nissan Nismo.
Recent, a venit la mine cu un ceas de perete achizitionat din Grecia. ... Slava, Keninger, Seiko, Longines (un ceas care indica si umiditatea). Avem la vanzare si curele de ceas, din silicon (la 50 RON), de piele (intre 30 - 50 RON) si de cauciuc (la 20 RON).
Rica Raducanu a apelat la Catalin Vardianu pentru a-i repara ceasuri de mana si un ceas de perete Seiko, dar si alte marci japoneze. "Acum, repar un ceas vechi elvetian Vialux, un ceas Casio Edifice si un Atlantic din anii ‘80.
Un eveniment marca The Retro Shop ssi Ceas Boutique (B-dul Ion Mihalache nr. ... Cea mai sexy retro lady, dar si cel mai atragator domn vor fi premiati cu cate un ceas Lambretta, oferit de magazinul Ceas Boutique Bucuresti.
Cu alte cuvinte, o adevarata bomba cu ceas aderarea noastra, cu termenul la 1 ianuarie.
Am vazut la un domn deputat ceas de aur. Am vazut la un alt domn ceas nu-stiu-de-care ce trebuia sa se asorteze cu tinuta sport, un alt ceas pentru tinuta "de friptura" etc.
Poarta un ceas Cartier, dar niciodata nu apeleaza la prea multe accesorii. ... Ce ceas preferi? ... Port un ceas Cartier, pe care l-am primit cadou.
Adriana Saftoiu a recunoscut ulterior ca la Cotroceni Elena Udrea a fost o bomba cu ceas in echipa lui Basescu:
Prima nemultumire este personala, si anume ca pe fetita mea, care in aprilie implineste doi ani, eu am vazut-o adunat zi de zi, ceas de ceas, trei luni.
google-analytics.com