Cautare

54176 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (3.77 secunde)
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei. ... Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. ... In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani. Ciudat, aceeasi explicatie o are si visul in care pierzi bani.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. ... Puteti citi textul interviului in continuare . 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Introducere in lumea Game of Thrones (Autoare: ... Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
"Spectatorii au nevoie de emotie, pentru ca in viata de zi cu zi nu prea mai gasesti emotii nicaieri" - Poti trai fara teatru? ... Am mai imbatranit, iar teatrul este o meserie pana la urma. ... Devine un mod de viata, daca te implici prea tare, cum am facut eu...
De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai.
Florin Toma a spus ca, in septembrie anul trecut, Rovimet a cumparat un teren cu o suprafata de 280 de metri patrati in zona centrala a orasului, cu suma de 150.000 de euro, iar plata s-a achitat cu virament din contul bancar.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Se poate descurca fara un barbat mai usor decat orice alta femeie pe care ai intalnit-o vreodata. ... Va avea tot timpul nevoie de acel erou al viselor ei dupa care sa tanjeasca in adancul sufletului.
Un prim avantaj al creditului auto ar fi faptul ca se ia in calcul bugetul intregii familii, nefiind impus un venit minim personal, ca in cazul leasingului.
Ministerul Agriculturii spune ca detinatorii de stocuri de grau umfla artificial pretul graului, astfel ca si painea este mai scumpa. Statul nu poate interveni in piata, astfel ca marii comercianti creeaza presiune asupra sectorului de panificatie.
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii. Aflati din GdS cum puteti sa evitati dificultatile in cazul descoperitului de cont.
Observandu-i pe cei activi zilele astea E clar cea mai vulgara generatie din istoria Romaniei (nu s-a vazut asa ceva strict niciodata, in vulgata, scris, folclor etc.), si in acelasi timp o generatie morala sau cu revendicari morale.
E clar ca data de 1 ianuarie 2007, care in mod normal ar fi trebuit intampinata cu serbari, cu multumire, cu speranta, starneste toate patimile. ... pare sa se destrame dupa o vreme cand a obtinut destule succese, daca ne gandim ca a luat puterea in 2004.
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
2.000 de otelari din cadrul Sindicatului Liber al Otelarilor din Mittal Steel au cerut ieri in instanta renuntarea la fuziunea cu alte noua structuri sindicale in cadrul Sindicatului Metalurgistul.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, considera ca industria de aparare trebuie sa fie unul din pilonii pe care economia romaneasca trebuie sa se bazeze pentru depasirea crizei economice, investitiile in acest sector fiind capabile sa creeze cerere si locuri de munca.
google-analytics.com