Cautare

1097 de rezultate pentru "catalin" (3.13 secunde)
Catalin de 37 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, la scurt timp dupa ce acesta a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305. ... Catalin a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305, ce se afla parcata pe Sos. ... Catalin, la data de 16.10.2010, a sustras din Sos.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Din fericire sau, de ce nu, din pacate pentru cei prezenti la eveniment, "ecuatia" avea deja cel putin o cunoscuta, astfel ca singurul candidat la presedintia PNL Salaj, in speta deputatul Catalin Micula, nu a intampinat nici un obstacol pentru a prelua conducerea organizatiei. ... presedinte - Catalin Micula;
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. ... De curand, Rica Raducanu a venit la reparat cu un ceas de perete nemtesc", ne-a spus Catalin Vardianu.
E Catalin Tirlea, consilier la Oficiul pentru Romanii din Strainatate, scriitor si, in cazul de fata, cel mai bun prieten al lui Cristian Popescu.
Cat despre cel pe care colegii sai din Partidul National Liberal il promoveaza pentru acest post, se pare ca este vorba despre Catalin Gheorghe. ... Cu toate acestea, s-a auzit deja prin institutie despre existenta unui candidat, sustinut de PNL, in persoana lui Catalin Gheorghe.
Consilierul judetean PNL Catalin Paraschiv a anuntat ca judetul nostru a incheiat un parteneriat cu o provincie spaniola. ... Catalin Paraschiv a precizat ca din punctul sau de vedere Galatiul si provincia spaniola au foarte multe puncte in comun.
Catalin Deaconescu, inlocuit miercuri din functia de prefect al Capitalei, a declarat ca se gandeste serios sa dea in judecata Guvernul Tariceanu si sa ceara daune morale de un leu dupa ce va citi motivarea hotararii de demitere a sa.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Catalin Tolontan a anuntat in cadrul unei interventii televizate ca Monica Iacob Ridzi isi va pierde sprijinul colegilor din partid. "Din surse din cadrul comisiei, sunt sanse ca maine sa se inceapa urmarirea penala a Monicai Iacob Ridzi", a afirmat Catalin Tolontan.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca sistemul judiciar risca sa fie destabilizat de criza financiara, drept pentru care nu se poate iesi din aceasta situatie fara sacrificii, facand referire la diferentele salariale "nejustificate" in cadrul acelorasi categorii profesionale.
Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei. ... A avut grija ca lucrarile sa iasa la termen", a spus creatorul de moda Catalin Botezatu.
Potrivit celor precizate de viceprimarul Catalin Alexa, numai anul trecut, au fost amenajate 2.000 de noi locuri de parcare. ... Daca in unele zone nu mai sunt probleme cu parcarea masinilor, Catalin Alexa spune ca inca nu s-a intervenit pe aceasta directie in Parcul Tineretului, Viilor, Calugareni.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. ... "Nu cred ca Catalin Voicu a fost vreodata omul lui Vanghelie.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. ... Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.
google-analytics.com