Cautare

1450 de rezultate pentru "catalin petrescu" (3.46 secunde)
Consilierul Petrescu isi face CV pe banii statului Alta deplasare in strainatate trecuta la categoria "plimbare pe bani publici" este aceea facuta de consilierul Remulus Chitu si de Daniela Tarnita.
Deputatul PRM Anca Petrescu a avertizat ieri, intr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca daca nu va fi urgentata finalizarea lucrarilor de amenajare a tuturor spatiilor din Palatul Parlamentului, vor fi probleme in functionarea utilitatilor acestei cladiri.
Dincolo de scandalul pentru numirea controversata intr-o functie atat de importanta, trebuie remarcat faptul ca noul consiliu judetean are foarte multe nume noi, printre care cele mai cunoscute sunt Gheorghe Bica, de la UNPR, fostul inspector-sef al politiei judetene, si Petre Petrescu, deputat PSD.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, a transmis o declaratie de presa privind atacurile politicienilor la adresa ministrului de Finante, Ioana Petrescu, pe care o puteti citi in continuare. ... Cine sunt cei care o ataca pe doamna Petrescu?
Economiile totale ale romanilor aflati la munca in strainatate in ultimii zece ani s-ar putea estima astfel la o valoare de 100 de miliarde de euro", este de parere Gabriel Petrescu, director executiv al Fundatiei Soros, care a realizat un studiu recent despre migratia in Romania in parteneriat cu International Agency for Source Country Information, un ONG fondat in Austria, care realizeaza cercetari despre migratie inca din 2004.
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
In timpul facultatii, eu mi-am dat lucrarea de stat despre filosofie la Camil Petrescu - eram fascinat de el in tinerete, acum nu mai sunt. ... M-a primit in aceasta secta, iar el avea la filologie, anul V, unde erau toti echinoxistii, un seminar special despre Camil Petrescu.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent la targul Piata Taraneasca de 8 martie, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
Un compatriot din Paris il roaga sa-i duca o scrisoare lui Titel Petrescu. Compatriotul era un agent comunist, iar trimiterea scrisorii era o manevra pentru compromiterea lui Titel Petrescu. La intoarcerea in tara, Eugen Dobrescu este arestat si judecat impreuna cu Titel Petrescu;
Un compatriot din Paris il roaga sa-i duca o scrisoare lui Titel Petrescu. Compatriotul era un agent comunist, iar trimiterea scrisorii era o manevra pentru compromiterea lui Titel Petrescu. La intoarcerea in tara, Eugen Dobrescu este arestat si judecat impreuna cu Titel Petrescu;
Mihai Stoica si Andrei Vochin au analizat posibilitatea venirii lui Dan Petrescu la echipa nationala. ... Petrescu a fost ofertat de federatie si a anuntat ca va da un raspuns pe 19 decembrie, atunci cand ardelenii joaca ultimul meci din 2021.
Petrescu: "Cu Botosani am avut trei penalty-uri clare pe care nu ni le-a dat" Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei din deplasare cu Universitatea Craiova, programat sambata, in etapa a 24-a din Liga 1.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului dintre CFR Cluj si FC Arges, programat luni seara in Gruia. ... Petrescu a afirmat ca nu se va uita la infruntarea dintre FCSB si CSU Craiova.
Ramasese partidul lui Titel Petrescu. La intoarcerea in tara, dupa obtinerea doctoratului, tanarul asistent universitar Eugen V.Dobrescu este rugat de un compatriot rezident in Paris sa duca o scrisoare lui Titel Petrescu. ... pe baza scrisorii, sunt arestati si Titel Petrescu, si principalii sai colaboratori.
Dan Petrescu s-a enervat la conferinta de presa de dinaintea partidei pe care CFR Cluj o va disputa cu UTA Arad. ... Vrei sa pierd cu 1-0?", a rabufnit Petrescu la conferinta de presa, vizibil deranjat de intrebarea reporterului.
In urma partidei, Dan Petrescu a recunoscut ca a fost dezamagit profund de jucatorii trimisi in teren si a confirmat ca i-a certat rau pe acestia la pauza.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre o eventuala numire a sa la echipa nationala, dupa ce Mircea Rednic si Iuliu Muresan l-au desemnat drept cel mai potrivit pentru post.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului Chindia, de sambata, in care a fost intrebat si despre oferta FRF, de a deveni selectioner. ... Sunt aici la pupitru pentru ca sunt antrenorul CFR-ului, ma intereseaza doar meciul de sambata" , a declarat Dan Petrescu la conferinta de presa.
Dan Petrescu a sustinut dupa partida FC Voluntari - CFR Cluj ca un suporter l-a injurat fara incetare: ... Sunt convins ca va fi meci greu cu Rapid", a declarat Dan Petrescu dupa meci.
Finantatorul Botosaniului a intervenit in emisiunea Sport Report si a atacat in termeni duri arbitrajul centralului Radu Petrescu de la meciul FC Botosani - FC Arges, scor 1-2, care a consfintit caderea moldovenilor in play-out. ... Cand am vazut ca arbitru e Radu Petrescu...
google-analytics.com