Cautare

1111 de rezultate pentru "catalin botezatu" (7.79 secunde)
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. ... Sunt niste vase de sange la nivelul creierului care sunt sparte sau care se infunda", a explicat Botezatu.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. ... Alaturarea Exotique - Botezatu este un parcurs firesc al colaborarii dintre cele doua branduri, designerul fiind imaginea Exotique inca din 2006.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur. Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook.
Implicat suta la suta in proiectul "Supermodels by Catalin Botezatu" de la Kanal D, celebrul designer a fost nevoit sa puna pauza filmarilor pentru ca de cateva zile se simte foarte rau. Botezatu a contactat un virus care l-a pus la pamant.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate:
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Cel care prezinta presa dimineata, la postul Prima TV, a venit la mine de doua ori cu ceasuri japoneze, pentru a le schimba geamul", ne-a spus Catalin Vardianu.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Aici l-am intalnit pe Catalin Ion Vardianu, care de 23 de ani este ceasornicar. ... creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei. ... A avut grija ca lucrarile sa iasa la termen", a spus creatorul de moda Catalin Botezatu.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week. ... A defilat pe scena ca model in prima colectie Catalin Botezatu pentru copii, a declarat cu mandrie Dan Cruceru, Taticool.
Catalin Botezatu a precizat faptul ca aceste articole sunt foarte sexy si ca barbatii apreciaza aceste combinatii stilistice. ... Femeile ar trebui sa stie ca barbatii sunt atrasi de aceasta combinatie vestimentara, a explicat Catalin botezatu.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... - Intr-un interviu pe care mi l-a acordat Catalin Botezatu recent mentiona ca foloseste doar creme de la tine. ... Catalin Botezatu, Adina Buzatu si Mirela Vescan.
google-analytics.com