Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (2.90 secunde)
CEL MAI BUN POP-ROCK Castigator: CAT DE DEPARTE - HOLOGRAF CEL MAI BUN DANCE Castigator: ... HELEN CEL MAI BUN HIP-HOP Castigator: SOPHIE - MAXIMILIAN CEL MAI BUN ROCK ALTERNATIV Castigator: SPNZRTR - ROBIN AND THE BACKSTABBERS CEL MAI BUN VIDEOCLIP Castigator:
Castigator licitatie: ... Castigator licitatie: ... Castigator licitatie: ... Castigator licitatie: ... Castigator: Gradinariu Import-Export; Valoare contract: circa 4,5 milioane de lei/1 milion de euro fara TVA.
Cel putin in Dolj si Gorj, judete prinse in tandem, desemnarea unui castigator se va face cel mai probabil la mijlocul toamnei, iar lucrul efectiv va incepe la anul. ... Desi ofertele au fost deschise inca de acum trei saptamani, ministerul nu a desemnat inca un castigator.
Modelul cu cel mai mare numar de voturi va fi desemnat castigator. Dintre persoanele care au votat modelul castigator va fi ales un singur castigator. ... Modelul castigator va fi anuntat pe 25 februarie 2008.
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie -28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...".
Un oras castigator din Romania va imparti titlul, in 2021, cu un oras din Grecia, dar si cu un oras castigator din tarile candidate si potentialii candidati la UE (Albania, Bosnia si Hertegovina, Republica Macedonia, Islanda, Muntenegru, Serbia).
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... Un alt considerent pentru care putem desemna PD-L castigator este votul final de la Consiliul Local Constanta si Consiliul Judetean, plus din alte cateva zeci de comune si orase.
Presedintele PD-L Emil Boc a declarat ca niciun partid nu a obtinut 50% plus 1 din voturi, dar ca marele castigator este dreapta.
"Avand in vedere faptul ca, in aceasta localitate, au fost indeplinite criteriile potrivit carora candidatul care, in primul tur de scrutin, obtine 50%+1 din voturile exprimate de electori este desemnat castigator, la Colonesti avem un castigator.
Pe 17 martie 2009, Primaria Craiova a desemnat drept castigator al licitatiei asocierea Domarcons - Colas Drumuri - Sorocam, in detrimentul celor doua societati contestatare si al altor doua:
"PSD se simte deja partidul castigator".
In disputa cu Basescu pe acordul cu FMI, Ponta iese castigator Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca premierul Victor Ponta castiga electoral de pe urma scandalului privind memorandumul Guvernului cu FMI, punctand ca atat seful Guvernului, cat si presedintele Traian Basescu, joaca o carte "propagandistica".
Metodele existente prevad desemnarea castigatorului pe baza ofertelor depuse initial, caz in care nu este valorificata posibilitatea unei imbunatatiri a ofertei astfel selectata, ofertantul castigator avand exclusivitate pe parcursul negocierii in vederea incheierii contractului si nefiind supus nici unei presiuni competitionale.
o usoara scadere a increderii in USL urmata insa doar de o rupere a maxim 3 - 4 procente) Licitatia nu dadea niciun castigator Am fi asistat la un bombardament si mai virulent a opiniei publice pe tema refuzului salvarii Oltchim, tema fiind asortata si de "intentia" guvernantilor de a "oferi" Oltchimul "unor investitori fara bani din strainatate" si evident ar fi fost "implicata" pe post de sperietoare o firma ruseasca.
Final de repriza a sasea excelent facut de Bute, care a presat si si-a lovit adversarul cu o frecventa foarte buna, iar numaratoarea neoficiala l-a dat castigator pentru aceasta repriza. ... Grachev se enerveaza insa, ataca furibund, si numaratoarea prezentata de televiziune il da castigator pentru aceasta runda.
realizate in ultima vreme, este nimeni altul decat producatorul Kenneth Feld, castigator al premiului Tony pentru productia "Fool Moon" de pe Broadway si renumit pentru realizarea celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, "Siegfried & Roy".
Aceiasi trei jurati au desemnat si filmul castigator al competitiei de Film Studentesc.
Tarziu in noapte, dupa numararea a aproximativ 2/3 din voturi, rezultatele partiale il dadeau castigator pe Mircea Geoana, care si-a adjudecat la un scor fantastic presedintia partidului. ... Rezultatele dupa numaratoarea partiala a voturilor il dadeau drept castigator al locului III in partid (secretar general) pe Miron Mitrea.
Avem un castigator la licitatia pentru pasajul suprateran. ... La pasajul suprateran nu putem declara pe nimeni castigator pana nu trece termenul de contestatii.
google-analytics.com