Cautare

743 de rezultate pentru "carmen plesea buze" (3.74 secunde)
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Carmen Harra a acordat un interviu site-ului www.starsstreet.ro despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir. ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... Carmen Harra: ... - In alta ordine de idei, ce mai face Carmen Harra? Carmen Harra:
In judetul Dolj exista circa 550 de avocati, dupa cum ne-a precizat presedintele Baroului Dolj, Anton Plesea. ... La aceasta se adauga taxele platite la barou, precum si contributiile la casa de pensii", a declarat Plesea.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La inceputul acestui an s-a lansat in muzica si a avut un real succes cu cele doua single-uri, DOMINO” si S.O.S”, iar toata lumea o stie de Carmen, de altfel acesta fiind si numele ei de scena. ... De unde i se spune Carmen?
Actrita Carmen Stanescu a murit in noaptea de miercuri spre joi, la varsta de 92 de ani, a confirmat pentru News.ro un reprezentant al Teatrului National I.L. ... Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Carmen Stanescu a fost distribuita si in numeroase filme:
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Noul Centru de Relatii cu Clientii al UPC Astral, situat la parterul claadirii Vox Center, a fost inaugurat ieri, in prezenta viceprimarului Constantin Dumitriu, a directorului regional al companiei, Marius Plesea, a conducerii sucursalei gaalaatene si a personalului unitaatii.
33 pentru a descoperi noile produse, dar si pentru a afla secretele unor buze perfecte, impartasite de make-up artistul Inglot, Evelina Paunescu.
Buze voluptoase (Autoare: ... Se gasesc in comert glossuri si balsamuri de buze cu formule speciale care maresc volumul buzelor. ... Se aplica putin ulei de menta pe buze. ... inainte de aplicarea rujului aplicati pe buze fond de ten.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
Carmen BRUMA, APROAPE GOALA! FOTOGRAFIA pe care si ea a UITAT-O Zilele trecute, Carmen Bruma era intrebata daca ar poza intr-o revista pentru adulti.
google-analytics.com