Cautare

743 de rezultate pentru "carmen plesea buze" (3.58 secunde)
Mai mult decat muncitoare, Daniela a reusit sa serveasca cu zambetul pe buze timp de 6 ore invitatii de la mese.
O lectura plina de umor si fantezie, "De zece ori pe buze" cuprinde opt povestiri despre copii si copilarie, despre cum privim lumea cu ochii unui copil, despre bucuriile si cruzimile varstei, despre parinti si luptele lor.
Soptite (de la buze). ... Soptite (de la buze). Supuse (de la genunchi). Plutitoare (de la par). Salbatice (de la natura).
Apare de obicei pe pielea capului in zonele fara par, pe fata, nas, urechi, buze, dosul mainilor, antebrate, umeri, ceafa sau alte zone ale corpului frecvent expuse soarelui. ... O alta forma de KA, cheilita actinica, se dezvolta pe buze si se poate transforma in carcinom spinocelular.
balsam de buze - la 10 RON, unguent anti raceala - la 12 RON, crema de fata - la 20 RON, ulei demachiant - la 30 RON, 20 de sortimente de sapunuri, pieptan facut din os - la 10 RON.
A dus degetul aratator la buze, semnul indubitabil al tacerii. Martorul si-a amintit atunci ca, si in timpul razboiului, relatase intalnirea sa din 1939 unui ofiter german, stationat in zona, care nu l-a crezut, dar si-a pus si el degetul la buze, sfatuindu-l sa taca.
Toti erau niste tineri, inteligenti, entuziasti care isi faceau treaba cu zambetul pe buze.
Mereu cu zambetul pe buze, ei se fac repede remarcati si indragiti. Celor cu numele Alexandra si Alexandru le place sa comunice si apreciaza in mod deosebit activitatile in echipa.
Avem o sare de baie cu sare din salina Slanic-Prahova, un sapun natural cu ulei de chimen negru si carbune activ si un balsam de buze cu portocale si cacao.
Dar, daca tot clantanim, dand marunt din buze, si tremuram cu mainile pana la coate in buzunarele goale, vrand-nevrand, gandurile ne zboara cu frenezia fulgului de nea le cei ce ne fac viata si mai insuportabila, adica la politicienii nostri...
Iar apogeul l-a atins sambata seara, la Constanta, unde totul i-a mers de minune. Victoria in premiera cu Olanda i-a adus zambetul pe buze. ... O calificare obtinuta cu zambetul pe buze.
povesteste copiilor despre cum ar fi bine sa poarte la ei strugurel de buze!
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, tot la standul lor vizitatorii au putut gasi si figurine de sarbatori, crosetate de sora lui Carmen, ce costau intre 15 - 25 de lei.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Carmen Bauer participa si astazi la Christmas fairs' Marathon organizat pe Strada Toma Caragiu nr. ... Oful meu este hand-made-ul nu este apreciat la adevarata valoare", ne-a spus Carmen Bauer.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
carmen-bruma.ro: ... Gasesti cateva exemple pe www.carmen-bruma.ro la categoria antrenamente/ 4. Evita zaharul, fainoasele, alcoolul! Bea zilnic 35-40 ml de apa/kg/corp.
google-analytics.com