Cautare

1579 de rezultate pentru "carmen ilie" (5.76 secunde)
Ilie Stepan este una dintre marile legende ale rockului romanesc. ... prezentare spune multe despre Ilie Stepan. ... Albumul 'Lumina' este prinosul de dragoste si recunostinta pe care-l daruim, cu toata sinceritatea, semenilor nostri si, mai presus de toate, rugaciunea noastra catre Dumnezeu", spune Ilie Stepan.
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania.
Filmarile la aceasta pelicula, care ii are in centrul atentiei pe Ilie Moromete si pe fiul sau Niculae, au durat doua luni. ... Horatiu Malalele a intrat greu in rolul lui Ilie Moromete.
Brigitte Sfat admite ca nu-i este usor lui Ilie Nastase sa fie fidel. "Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil.
Casnicia dintre Ilie Nastase si Brigitte scartaie de ceva vreme. ... Brigitte a spus ca Ilie a dat-o afara din casa pentru ca nu ii convenea ca fiul ei, care lucreaza ca DJ intr-un club, venea tarziu acasa.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Ilie Morega a luat cuvintul si a prezentat raportul de activitate.
Si Costica Stefanescu a fost invitat, si Ilie Balaci mi se pare ca a primit o invitatie, doar ca ei nu au vrut sa participe.
Ilie Nastase despre Halep: Am incredere ca poate castiga Australian Open Ilie Nastase a declarat ca are incredere in jucatoarea Simona Halep ca daca se va mentine in forma poate castiga Australian Open. ... Am incredere ca poate castiga Australian Open", a spus Ilie Nastase la Sport.ro Sursa:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
La propunerea ministrului Apararii, presedintele Basescu a semnat joi decretul privind rechemarea in activitate a lui Ilie Botos. ... Ilie Botos a demisionat din functia de procuror general acum o luna, in urma scandalului declansat de disparitia lui Omar Hayssam.
O inregistrare audio a unei sedinte de birou politic arata cum Dan Ilie Morega i-a chemat la raport pe sefii liberali de institutii descentralizate, cerandu-le situatia sumelor pe care le-au adunat din donatii si cotizatii.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, va discuta vineri, 1 iunie, in Colegiul Director al ministerului, cateva cazuri de coruptie aflate in atentia institutiei, existand indicii si informatii privind astfel de situatii, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat demisia in cadrul sedintei de ieri a Guvernului, dupa ce luni si-a lansat candidatura la Primaria Oradea, din partea Partidului National Liberal.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
google-analytics.com