Cautare

1580 de rezultate pentru "carmen ilie" (2.89 secunde)
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfantul Ilie cel Mic incheie vara Sf. Ilie cel mic (sau cel schiop), numit si Sf. Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie.
Ilie Nastase are probleme grave de sanatate! ... Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. ... Brigitte si Ilie Nastase s-au casatorit in noiembrie 2013, iar de atunci au trecut prin mai multe episoade furtunoase.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
Carmen BRUMA, APROAPE GOALA! FOTOGRAFIA pe care si ea a UITAT-O Zilele trecute, Carmen Bruma era intrebata daca ar poza intr-o revista pentru adulti.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: ... Perlele colorate, montate pe fir de matase japoneaza, au mers si ele bine, precum si brosele de Craciun asortate cu cercei la fel", ne-a spus Carmen Gherghe. La standul lui Carmen mai puteti gasi:
google-analytics.com