Cautare

741 de rezultate pentru "carmen dinca" (2.82 secunde)
De curand, Carmen Bruma si buna ei prietena Adina Halas, pasionate de sport si alimentatie sanatoasa au descoperit la doar 40 de km de Bucuresti - Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox si wellness. ... Carmen a avut parte si de o surpriza din partea gazdelor.
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Marinica Dinca a spus ca nu vrea sa fie primar. ... Marinica Dinca este un baiat tanar si are toata perspectiva inainte, de aceea nici nu-si doreste.
Si asta, deoarece razboiul dintre cele doua tabere, Antonie Solomon si ai lui contra viceprimarului Marinica Dinca &
A ramas un grup de "grevisti ai foamei", cazati in corturi, sustinuti de "Asociatia 21 Decembrie" si "Partidul Poporului"(partidul lui Dumitru Dinca), care au continuat sa blocheze circulatia din centrul orasului.
Cei doi romani din cabinetul lui Orban sunt Viorel ßerbanescu si Silvia Dinca, care au lucrat la Misiunea Romaniei pe langa Uninunea Europeana.
De asemenea, Gheorghe Dinca, director adjunct la Directia pentru Siguranta Alimentelor a confirmat ca, vineri, a venit instiintarea privind demiterea din functie. "Am la dispozitie 30 de zile de preaviz, timp in care voi decide ce functie voi ocupa in cadrul institutiei", a explicat Gheorghe Dinca.
Nicoleta Marin, Gheorghe Dinca si Bogdan Claudiu, toti fiind angajati in cadrul DSVSA de la malul marii. Potrivit unor surse din cadrul PSD Constanta, urmeaza ca adjunctii lui Geronimo Branescu sa fie Claudiu Bogdan si Gheorghe Dinca.
Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii. ... Tot ce este istoric, antic este frumos", considera primarul comunei Dragotesti, Dumitru Dinca, unul dintre cursanti.
Viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca, si-a cerut scuze, spunand ca decizia nu ii apartine. ... Viceprimarul Marinica Dinca si deputatul Mihai Surpateanu au fost alesi prim-vicepresedinti, iar viceprimarul Teodor Sas a fost ales secretar general.
"Cererea de retrocedare a facut-o Elena Dinca, fiica lui Ion Mitru, bunicul meu. ... In 2009, Elena Dinca a venit la comisie si a spus ca are pamant de luat.
Desi era prezent la manifestari, viceprimarul Marinica Dinca a lipsit din delegatia Primariei Craiova, in fruntea careia au stat alaturi doar primarul Solomon si viceprimarul Teodor Sas. Dinca a facut, in schimb, parte din delegatia Consiliului Local Craiova si a PDL, in ambele situatii standu-i alaturi si Sas.
Marinica Dinca (PDL) a obtinut 9.781, adica 7,7% din voturi, iar Ionel Pana (PP-DD) - 4.552 de voturi. ... Din partea PDL, consilieri locali vor fi Marinica Dinca, Dan Cherciu si Vasile Marian, iar din partea PP-DD, Mihai Cilibiu si Ionel Pana.
Intr-un interviu acordat canalului tv on-line Nautica, preluat de ziarulPuterea, Marinescu dezvaluie ca Dumitru Basescu era comandant politic al Armatei a doua (armata era impartita atunci in patru corpuri distincte), ca si un apropiat al legendarului general Ion Dinca, zis Teleaga, unul dintre cei mai feroci lideri comunisti, ori Vasile Milea.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Primarul Dumitru Dinca a declarat ca oamenii au preferat deocamdata sa se aboneze la apa oferita de cele 62 de cismele realizate in cadrul proiectului.
"O delegatie de la Bruxelles va sosi sambata la Constanta, pentru a verifica fabrica de produse lactate din localitatea Mihail Kogalniceanu", a declarat directorul adjunct din cadrul Directiei Judetene Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Gheorghe Dinca.
In agricultura, cele mai multe sunt persoane fizice autorizate (PFA), care s-au infiintat in special pentru a atrage fonduri europene, pe diverse programe existente", a precizat Oana Dinca, directorul ORC Dolj.
Carla Troceanu (29 kg, U11) - locul 3, Daniela Demetrio (32 kg, U11) - locul 2, Andreea Valceanu (+52 kg, U11) - locul 3, Razvan Boboc (55 kg, U13) - locul 3, Robert Guse (55 kg, U15) - locul 3, Alin Bardau (+66 kg, U15) - locul 1, Alexandru Hamied (+66 kg, U15) - locul 3, Claudia Florea (32 kg, U15) - locul 2, Alexandra Jechean (63 kg, U15) - locul 2, Lorena Necula (57 kg, U15) - locul 2 Alexandra Mihalache (40 kg, U17) - locul 3, Ionut Ianacu (55 kg, U17) - locul 3, Alexandru Dinca (60 kg, U17) - locul 3, Alberto Dinca (81 kg, U17) - locul 3.
google-analytics.com