Cautare

741 de rezultate pentru "carmen dinca" (2.64 secunde)
Inainte de asta, insa, subalternii sai fideli au avut grija sa-i elimine viceprimarului Marinica Dinca - lasat de edil fara atributii cu doua zile in urma - scaunul de la prezidiu.
Artistul Radu Dinca din Bucuresti participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizat cu prilejul Noptii Muzeelor, in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In satul Nicula a inceput sa se picteze pe sticla pentru prima data in Romania", ne-a spus Radu Dinca.
Inainte de spectacol, pe scena noii sali a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian au urcat Razvan Ioan Dinca, directorul general al Operei Nationale Bucuresti, si Ionut Vulpescu, ministrul Culturii.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile Daca mai aveam nevoie de exemple in sprijinul teoriei ca nimeni nu e profet in tara lui, fizicianul Ancu Dinca este unul din ele.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Viceprimarul Marinica Dinca a luat cuvantul pentru a sustine si el propunerea lui Tui. ... Ultimul care a fost batut de sustinatorii lui Solomon a fost chiar viceprimarul Marinica Dinca, presedinte al PDL Craiova si candidat al portocaliilor pentru functia de primar al municipiului.
Tandemul Stefan Stoica - Marinica Dinca a luat locul echipei ideale Marian Jean Marinescu - Constantin Popeci, care au declinat ofertele.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) O fabrica - dar in China Ancu Dinca are multe de spus, mai multe decat ar incapea in doua pagini de revista.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Celebra nutritionista Carmen Bruma, sotia nu mai putin celebrului realizator TV Mircea Badea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de bilant profesional al anului care a trecut, mesaj pe care il puteti citi in continuare:
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas. ... Unul dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas, ales prin vot secret, urmeaza sa preia atributiile primarului suspendat Antonie Solomon.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
google-analytics.com