Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (6.41 secunde)
In cazul Ministerului Muncii, evaluarea candidatilor pentru Directia Muncii, Agentia de Plati si Prestatii Sociale si Inspectoratul Teritorial de Munca a avut loc ieri, 13 mai a.
Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? ... Cu peste 1,6 milioane de antene vandute la nivel mondial, ACEASTA s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru a-ti urmari canalele, filmele, emisiunile si evenimentele sportive preferate in mod GRATUIT!
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Taur E clar ca a venit momentul sa te ocupi si de tine, oricat de mult ti-ai dori sa fii disponibil pentru familie. E timpul sa-ti stabilesti limite noi si sa-ti conservi energia, pentru a te putea concentra pe ideile si intentiile tale.
Nicoleta Popliceanu) 1.Despre despartire 1.1. ... Fara sa ne dam seama am fost implicati in moduri de relationare toxice producand 2.Cauze care duc la despartire 1.Femei care concureaza, injosesc sau se injosesc pentru barbati.
a lui Solomon, Dinca a fost nevoit sa-si ia un alt scaun din sala, si a urcat totusi la prezidiu, impartind acelasi microfon cu secretarul consiliului local, Nicoleta Miulescu.
Insa, autorizatiile pentru aceste constructii se dau numai daca firma ce doreste sa deschida pe plaja o astfel de locatie intruneste o serie de conditii stricte.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
Din cauza bugetului auster de anul acesta, majoritatea institutiilor publice din Constanta sunt nevoite sa gestioneze banii cum pot mai bine, pentru a reusi sa plateasca si salariile, si utilitatile, asa incat sa mai ramana bani si pentru situatii neprevazute, cum ar fi schimbarea unui bec ars sau sa repare o priza.
In urma descinderilor comune, oamenii legii au aplicat amenzi in valoare de aproape jumatate de miliard de lei vechi in cateva dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral, au confiscat alte sute de milioane de lei incasate "la negru" si au decis suspendarea activitatii pe trei luni pentru toate locatiile in care au constatat nereguli.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
) a Guvernului este normala, pentru ca raspunde asteptarilor partenerilor de coalitie. Noi am discutat de ceva timp necesitatea acestui act normativ", a declarat pentru cotidianul "Replica", Mircea Banias, presedintele PDL, filiala Constanta.
Viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Dumitru Pardau a declarat ieri ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul si candidatul Aliantei pentru sefia deputatilor, Bogdan Olteanu, va cere luni grupului parlamentar PNL un vot de incredere pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Intentia Primariei Craiova de a recruta un jurnalist pentru publicatia editata de municipalitate poate fi blocata din cauza unei adrese pitulate ori prost citite in Biroul resurse umane.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Pentru ca se topeau de dorul lor, pretiosii angajati ai primariei le-au facut o vizita pe banii nostri, ai contribuabililor. ... Teoretic, doua orase se infratesc pentru a face schimb de informatii, culturale sau pentru a-si impartasi unul altuia experientele din diferite domenii.
Una peste alta, Craiova a ajuns un urias second hand, mai mult sau mai putin profitabil, un targ de chilipiruri pentru cam toate paturile sociale intrate astazi la stramtoare.
Ioana Doaga, atleta legitimata la CS Universitatea Craiova, mai are de asteptat patru ani pentru a merge la Jocurile Olimpice.
"Pentru ca este foarte important sa avem grija de mintea noastra, este cea mai valoroasa resursa", spune Hedi. ... A parasit catedra de Psihologie Aplicata UBB, Cluj, pentru a face consiliere psihologica in cabinetul sau particular. "Ma ocup de cazuri subclinice.
google-analytics.com