Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (4.93 secunde)
1, un material care reuneste versiuni reinterpretate ale celor mai cunoscute piese pe care trupa le-a scris vreodata - incluzand Faint Resemblance” (de pe albumul The Unraveling”, 2001), Audience of One sau piesa-fenomen Savior” (Appeal to Reason, 2008), dar si cateva cantece extrase de pe Wolves, album lansat de formatie in 2017, ce a debutat ca #1 in clasamentele Billboard's Alternative, Top Rock si Hard Rock Albums.
TOTUL despre Turneul National CENACLUL FLACARA 45, ADRIAN PAUNESCU 75, ROMANIA MARE 100 - Galele Marilor Cantece pentru Tara, Iubire, Parinti, Dreptate si Libertate:
Sub acest titlu simbolic, prin aceasta declaratie de la inceputul ultimei sesiuni parlamentare din acest mandat doresc sa aduc in Senatul Romaniei bucuria si emotiile pe care le-am trait in aceasta vara, fiind prezent aproape de oameni in localitatile muresene la o serie de sarbatori de traditie care pun in valoare zestrea noastra spirituala pastrata de-a lungul veacurilor, oglindind continuitatea, iubirea si respectul oamenilor de pe aceste meleaguri pentru tot ce inseamna romanesc:
Dupa ce i-a denuntat, in bloc, pe alesii natiunii ca fac legi pentru infractori, in loc sa-si ceara scuze fata de dumnealor, ii acuza, aproape direct, ca nu sunt reprezentativi, fiindca nu sunt ceea ce sunt prin alegerea pe "lista nominala".
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni.
Pe 23 iulie va avea loc cea de-a IV-a editie a Maratonului Pachamama Rosia Montana pentru a va bucura de peisajele unei zone mirifice a Muntilor Apuseni.
Cainii vor juca acasa cu Dunarea Calarasi, iar tehnicianul face apel la fanii dinamovisti sa treaca peste problemele din ultima vreme si peste rezultatele foarte slabe din acest sezon si sa vina in numar cat mai mare la partida cu trupa antrenata de Dan Alexa pentru a-si susține favoritii.
Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. ... Dramaturgul Tudor Musatescu a indrumat-o sa inregistreze cantece din repertoriul propriu, in special din zona Olteniei, de unde era originar tatal sau.
Pentru acest material artistul a deschis cutia Pandorei colaborarilor astfel incat o mare parte din cele 18 melodii incluse pe album sunt scrise de un imspirat compozitor, Marius Cristi Popa, pe versuri de Rodica Elena Lupu , Carmen Aldea Vlad sau Felicia Feldiorean.
- Duminica, de la 17:30, Actores Alidos - Galanias (Italia) prezinta un repertoriu de cantece pentru femei, bazat pe traditia sardiniana, refacute intr-o cheie polifonica si inovativa, de catre Valeria Pilia, lidera qvartetului. ... Biletele pentru o zi de festival costa 50 de lei.
Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar si noile sale cantece, lansate recent, cum ar fi Cand nu vezi, Gura, taci!
Anca Tudorancea - Secretar stiintific, Centrul pentru Studierea Istoriei Evreilor din Romania; ... cantece sefarde si lucrari de compozitori spanioli si italieni Intrarea libera, accesul se face pe baza unei solicitari prealabile de rezervare a locului, la adresa de mail:
La editia din acest an, 500 de artisti si ansambluri folclorice din tari precum Turcia, Grecia, Cehia, Bulgaria, Republica Moldova si Romania incanta publicul prin reprezentatii de dans popular originar al tarilor participante, cat si prin cantece si voie buna.
De-a lungul timpului, pentru iubire oamenii au facut gesturi nenumarate, de la cele mai romantice pana la cele mai traznite.
Potrivit acestuia, majoritatea pustanilor este topita dupa manelele lui Guta si se zgaiesc ceasuri intregi la televizor, unde, probabil, urmaresc cu incantare emisiuni care, in mod normal, ar trebui interzise, macar pentru a nu umple de mizerie creierele unor copii care nu au discernamantul necesar.
Pentru a masura consumul de internet pe intreg globul pamantesc este nevoie de mai mult, ca sa nu mai vorbim despre ce se intampla intr-un singur minue de folosire a internetului pe Terra.
O alta premiera pentru Romania este aceea ca DVD-ul care onsoteste albumul "Lumina" vine cu o versiune SURROUND 5.1. ... Fondator al grupului Pro Musica si autorul unuia dintre cele mai impresionante cantece ale revoluției romane:
De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
google-analytics.com