Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (3.79 secunde)
Nicoleta Velicu a participat recent la Nutraceutica organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo cu un stand cu produse bio alimentare si cosmetice.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Mesterul Nicoleta Simona Vaduva participa la 100 de traditii romanesti din curtea Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end.
Nicoleta Jutka s-a nascut in Romania, insa de 27 ani traieste in Germania. ... Tema principala din lucrarile artistei Nicoleta Jutka o constituie chipurile de oameni.
Nicoleta Dragne mai are o luna pana naste, dar se confrunta cu dureri ingrozitoare! Nicoleta Dragne, tintuita la pat. Si-a dat planurile peste cap!
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: ... Pentru mine cel mai important lucru este sa se intample ceva in timpul presedintiei mele, ceva pozitiv.
Marian Ralea, caruia multi dintre noi ii spunem si astazi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Salii Palatului alaturi de Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de teatru pentru copii.
Folkistul Mircea Vintila adora sa se imbraca sport, pentru ca asa se simte confortabil.
- O, lista e lunga, cele mai multe din calatoriile mele au fost deplasari cu Holograf, unul din motivele pentru care sustin ca viata de artist are avantajele ei.
Festivalul Medieval Sighisoara Sighisoara, cu cetatea sa medievala bine conservata, devine in fiecare an, pentru cateva zile, un taram al basmelor, unde trecutul intalneste prezentul.
numar printre cei care le reproseaza uselistilor ca ieri n-au prelungit recitalul de boicot si cantece traditionale, din cadrul festivalului national "ba pe-a ma-tii!".
Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
"sunt cantece de dragoste macabre, ce ilustreaza starea mea de spirit actuala, de imi-vine-sa-mi-tai-venele-dar-te-iubesc.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Poezia scrisa devine o adevarata inspiratie pentru actorul care o recreaza, intr-o adevarata fuziune cu spectatorii. ... Artistul a ales pentru cele doua albume Pe cine numim...
(Ovidiu Niculescu) Pentru mine, poezia nu e o constructie inteligenta, ci un sentim,ent. ... Asadar, pentru mine, poetul e cel care simte inainte de toate iar versurile lui sunt fotohgrafia unei simtiri.
Am reinregistrat, reorchestrat si rebotezat 11 cantece din cele publicate pe primele trei CD-uri CRI GRI. ... O multime de cantece scanceau inghesuite in sertar.
E un vers dintr-un cantec de muzica populara, care i-a placut lui pentru ca e fix despre gandul asta ca viata e frumoasa si ca Uite, ce noroc sa am asa o viata! ... De obicei cantece patriotice (!!!! ) si cantece de la Cenaclul Flacara.
Valentina Tolkunova era cunoscuta pentru piesele sale din perioada sovietica. ... Era tratata pentru o boala oncologica, informeaza agentia de stiri RIA Novosti. ... Artista a interpretat muzica de jazz, cantece populare, piese ale compozitorilor rusi. Cele mai cunoscute cantece sunt:
Promotorul acestui gest a fost ministrul Culturii, liberalul Adrian Iorgulescu (foto), care acum trei zile a facut un nou apel ca oamenii de cultura care au facut compromisuri in timpul comunismului sa se retraga din viata publica pentru ca "si-au batut joc de fibra morala a poporului".
google-analytics.com