Cautare

1020 de rezultate pentru "caligrafie frumoasa" (2.62 secunde)
E ca o "betie treaza", pentru ca e produsa de cea mai autentica dar si cea mai minunata realitate, realitatea neasemanat de frumoasa a vietii vesnice si plenare, mai frumoasa si mai minunata decat si-o poate inchipui orice imaginatie, motiv pentru care Sfantul Grigorie de Nyssa spune ca ingerii nu pun in functie nici o imaginatie, pentru ca realitatea pe care o vad intrece orice imaginatie.
In frumoasa casa de pe Aron Florian, intre Maria Rosetti si Batistei, a fost primul sediu al lui Nestle, cand au intrat ei in Romania.
Iata ca ne preocupa problemele seniorilor din aceasta tara si avem si rezultate concrete pentru ca ei sa se bucure in liniste de varsta frumoasa pe care au ajuns-o!
Din punctul meu de vedere, nu exista o meserie mai frumoasa decat cea de PR Specialist. - Cine este Corina Valceanu si ce plus aduce agentia Fireworks Public Relations?
FARCAS) (Continuare) Din pacate insa, pentru o istorie atat de frumoasa, s-a descoperit foarte repede ca lucrurile stau altfel. ... natura frumoasa, padure, camp.
"Despre Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, constat ca este o femeie frumoasa si delicata, care face privirile sa se atinteasca asupra ei.
Aceasta a ales o tinuta sexy, la care a accesorizat o palarie Borsalino foarte frumoasa, cu boruri mari. ... Cea mai frumoasa tinuta cu palarie va fi premiata de Adina Buzatu cu o palarie in valoare de 1.000 RON!
O lumanare cu flacara mare si frumoasa de vei visa, noroc vei avea. In traditia romaneasca a explicarii viselor, o lumanare mare, aprinsa, cu flacara frumoasa, vie, prevesteste dragoste, iar uneori o primejdie, poate chiar din dragoste.
Totul este sa va concentrati si pe nevoile celor dragi, sa va deschideti sufletul si sa vedeti ca viata este chiar frumoasa. ... Stiti ca vi se pare toamna mai frumoasa?
Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook. ... Daca oamenii ar face macar un asemenea gest intr-o zi, lumea ar fi mai frumoasa!
Am avut o copilarie frumoasa A avut o copilarie frumoasa, timpul liber si-l petrecea pe strada, in parc sau facand sport la Clubul Sportiv Scolar.
Este posibil sa va loveasca o frumoasa poveste de dragoste. ... Galerii de arta, cladiri cu o arhitectura frumoasa, iesiri la iarba verde, discutii cu prietenii apropiati, iata cam ce va scoate din starea de plictiseala care v-a cuprins.
O asemenea relatie poate fi frumoasa numai la inceput, pana cand se vor cunoaste mai bine. ... Relatia lor nu va fi nici frumoasa, nici fericita, deoarece partenerul Balanta se va plictisi repede.
Ea e cea mai frumoasa femeie din lume! ... Frumoasa a castigat titlul de Miss World 2016, in cadrul concursului desfasurat la Oxon Hill, in apropiere de Washington, potrivit Mediafax.
Vremea va fi in general frumoasa, dar rece, indeosebi dimineața si noaptea. ... Vremea va fi in general frumoasa, iar in regiunile intracarpatice va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data.
Primavara poate fi mai frumoasa cu primulele si zambilele colorate ce au fost ingrijite si crescute de Adrian Zaharia si familia lui.
Si locul unde frumoasa Penelopa il astepta pe sotul ei, Ulise, mai bine de 10 ani, sa se intoarca din Razboiul Troian, ziua tesand si noaptea desirand.
Aveti o piele mai frumoasa. ... Sunteti de acord ca ar fi pacat sa ratati acest mic facelift natural nocturn pentru unele frisoane mici, mai ales ca hormonii de care aminteam fac o piele frumoasa si, de asemenea, un par frumos.
Odata cu vizita istoricului Nicolae Iorga din 26 Septembrie 1910, Palatul Administrativ a fost mentionat in comentariile lui ca fiind o cladire deosebit de frumoasa, care reproduce liniile, micsurate ale unuia din marile spitale bucurestene.
Era cea mai frumoasa persoana din lume. ... Frumoasa, inteligenta si buna, spune familia ei, intr-o declaratie data publicitatii de politia londoneza.
google-analytics.com