Cautare

1020 de rezultate pentru "caligrafie frumoasa" (2.88 secunde)
Frumoasa moldoveanca a avut parte de o surpriza neplacuta chiar de ziua ei. ... Entuziasmata la maxim, frumoasa blonda s-a pus pe dat telefoane si a invitat la petrecere peste 50 de persoane.
Sper sa avem vreme frumoasa si sa acoperim cu manifestarile cuprinse in programul celor patru zile toate gusturile incepand de la copii pana la bunici si toti sa se bucure de aceste zile.
Formele sale apetisante nu pot trece deloc neobservate, iar frumoasa bruneta nu face mari eforturi pentru a se mentine in forma. ... Cu cine imparte sezlongul frumoasa bruneta?
El a divortat in 2012 si s-a cuplat cu o frumoasa prezentatoare tv, insa relatia celor doi a luat sfarsit recent.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
Cea mai frumoasa zi de luni din viata mea! ... Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase zile de luni din viata mea, iar pentru nepoata mea - cea mai frumoasa zi de nastere!
Primarita Craiovei, Olguta Vasilescu, frumoasa si tanara cu pretuire si efect si cu respect pe care rar il intalnesti la un om foarte ocupat din puterea instaurata, s-a ocupat de aceasta sarbatoare. Si s-a ocupat serios si tandru cum numai o femeie tanara si frumoasa se poate ocupa.
Inspirat de frumoasa poveste a lui Alexandre Dumas ,,Dupa 20 de ani", Zoia a ales ca acest moment important din cariera sa fie o frumoasa poveste muzicala despre prietenie, curaj, onoare si devotament.
Intrebat despre frumoasa femeie alaturi de care se tot afiseaza, Irinel Columbeanu a refuzat sa dea detalii si chiar nu i-a picat bine cand a aflat ca toata lumea o considera sosia fostei neveste:
Michael n-a luat-o si pe frumoasa Madalina Ghenea (25 de ani) la gala, pentru ca Lupita sa vada cu ochii ei ca-i barbat singur si disponibil, potrivit revistei "Elle", care citeaza surse din apropierea actorului.
Frumoasa si harnica, Deea a avut grija sa se incalte corespunzator si nu a avut probleme de oboseala. La final, frumoasa cantareata ne-a declarat ca nu se astepta sa fie atat de greu, dar ca ar repeta oricand experienta, desi abia astepta sa ajunga acasa la baietelul lor.
In "Straini in noapte", Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care, dupa o noapte petrecuta intr-un bar, este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara.
Frumoasa actrita este prima femeie din tara noastra, care a aparut pe coperta unei reviste americane, pe IMAGE MOVIES in 1992, apoi in VANITY FAIR, in ENTERTAINMENT TODAY, in VENICE MAGAZINE.
Intr-adevar, era o fata extraordinar de frumoasa. ... Pe langa faptul ca ramasese frumoasa, era o gospodina atenta, o bucatareasa buna, absolut credincioasa sotului si stricta in privinta cheltuielilor casnice.
Frumoasa sotie a lui Walter Zenga a urcat pe podium pentru prima oara in postura de model.
Jolie o interpreteaza pe zana diabolica din basmul Frumoasa din padurea adormita, cea care o blesteama pe Printesa Aurora sa se intepe intr-un fus. Angelina Jolie, vrajitoarea cea rea din Frumoasa din padurea adormita Filmul o are in prim plan chiar pe Maleficent si ne prezinta povestea zanei:
Vrea sa-si faca un camin cu frumoasa reporterita de la Pro TV Bianca Lapuste (21 de ani), insa are de gand sa-si tina familia sa locuiasca tot cu chirie, ca un biet student.
Costumul popular reprezinta cea mai sincera si mai frumoasa forma de manifestare a unei culturi, iar la noi ia este piesa de gratie, cea mai reprezentativa.
Este frumoasa. Sunt frumoasa! El mi-a vorbit bland: - Vreau sa tii minte, stiu ca a durut cand ai fost rulata, framantata, lovita, invartita, dar, daca te-as fi lasat singura, te-ai fi uscat.
Frumoasa Valentina Pelinel si-a petrecut mare parte a timpului in hotel, realizand diferite activitati.
google-analytics.com