Cautare

15 de rezultate pentru "bodo" (7.02 secunde)
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Artistul Bodo si sotia au deschis usa casei si ne-au oferit un interviu emotionant. Bodo a vorbit despre momentele de cumpana.
"M-am bucurat ca am urcat pe aceeasi scena cu trupa Proconsul, mai ales ca, atat eu cat si Bodo, suntem sustinatori ai tinerilor talentati.
La spectacolul care a urmat mitingului au cantat, cate doua-trei piese, formatiile Bere Gratis, Proconsul (din care face parte Bodo, ginerele lui Traian Basescu), Directia 5, Parlament, Un-Q Sapro si Morometzii, Iris, Cassa Loco si Voltaj.
Siteul amintit mai mentioneaza ca Ioana Basescu s-a dus in Cuba impreuna cu sotul ei, cantaretul Bodo de la formatia Proconsul.
Printre cei aflati pe malul marii s-au numarat si familia fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cat si cele doua fiice ale lui Traian Basescu. Ioana, fiica cea mare, a venit insotita de sotul sau, solistul Bodo de la Proconsul.
In noiembrie 2010, Bodo, solistul formatiei Proconsul, declara in exclusivitate pentru site-ul crestintotal.ro, ca s-a pocait, dezvaluind si numele altei celebritati care a facut acest pas:
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
Autoritatile locale din municipiul Petrosani au alocat 74.000 RON pentru sarbatorirea zilelor municipiului, manifestari ce vor avea loc la inceputul lunii septembrie, cand celor din Petrosani le va canta Bodo - ginerele presedintelui Romaniei.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul.
Singura lui cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, inaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate in Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund La Viena (probabil, pe valsurile Dunarii).
Singura lui cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, inaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate in Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund La Viena (probabil, pe valsurile Dunarii).
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com