Cautare

138 de rezultate pentru "bodo si loredana" (2.64 secunde)
Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali.
Binecunoscuta prezentatoare TV si-a gasit echilibrul cu ajutorul coach-ului de dezvoltare personala pentru femei de succes, Loredana Latis. Intr-o societate in care femeile doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relatii, Adriana Bahmuteanu a gasit varianta perfecta pentru a le avea pe toate.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
Alaturi de Loredana Latis, coach recunoscut international si Presedinte al Academiei Romane de Coaching s-au aflat si nume importante al showbiz-ului romanesc, cum ar fi: Teo Trandafir, Raluca Moianu, Monica Iagar, Adela Diaconu si multe alte vedete.
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Loredana Groza SE TEME DE SOARE! Uite de ce nu mai face plaja Ca orice cantareata, Loredana Groza petrece destul de mult timp pe litoral, mai ales daca are concerte, filmari sau sedinte foto.
Intr-o societate in care tot mai multi oameni doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relationarea in cuplu, Loredana Latis, coach recunoscut international si Presedinte al Academiei Romane de Coaching, organizeaza un eveniment educational deschis publicului.
Artistul Bodo si sotia au deschis usa casei si ne-au oferit un interviu emotionant. Bodo a vorbit despre momentele de cumpana.
Fetele de aur ale scrimei romanesti, Loredana Dinu, Anca Maroiu, Ana Maria Branza si Simona Gherman, se vor antrena saptamana aceasta in Banie, in sala de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", sub comanda antrenorului emerit Dan Podeanu.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
Vezi ce face Loredana in a treia zi din an! In seara aceasta, Loredana Groza va sustine un concert in Israel, dar inainte de eveniment nu a ratat sa faca o baie si plaja la malul Marii Moarta.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
Recent, la Baneasa Shopping City, Nissa a lansat colectia "Loredana for Nissa". Mereu creativa si admirata pentru aparitiile ei, Loredana este muza acestei colectii proaspat lansate. Loredana Groza ne-a spus in exclusivitate:
Care este perioada optima de planificare a carierei, care sunt pasii de parcurs si cum ne orientam daca vrem sa ne schimbam domeniul de activitate?
Loredana Gruia, instructor de fitness, dezvaluie secretul unui abdomen cu patratele (Autoare: Paula Rotaru) La 29 de ani, Loredana Gruia, antrenor personal si instructor de fitness, este dovada vie a faptului ca femeia ce se apropie de 30 de ani nu mai este cea de pe vremea parintilor nostri.
Vezi aici cum isi incarca bateriile Loredana dupa concertele istovitoare Mereu pe drumuri, prin tara, la spectacole, pentru Loredana, patul ei de acasa este sfant.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Loredana, Diva absoluta si Superstarul muzicii romanesti, concerteaza pe 25 octombrie si 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. ... Loredana va avea multi invitati surpriză
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
De pe cele doua maluri ale Prutului si a raului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii si anunta o colaborare bomba, ce sparge toate granitele - Balkana Mama. ... Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul Ligalize.
google-analytics.com