Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (4.94 secunde)
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Lucratorii Serviciului de Investigarea fraudelor il cerceteaza in stare de libertate pe Harutyun Baghdasaryan, administrator al societatii comerciale Goldenais SRL, care prin punctele de desfacere din municipiul Constanta si statiunea Mamaia a expus la vanzare bijuterii din aur purtand marca unor produse de prestigiu - Nike Versace, fara a putea insa prezenta autorizarea titularilor marcilor respective.
La targul de la Muzeul Taranului Roman, poti gasi in fiecare week-end standul Andreei si Cristinei, cu bijuterii din pietre semipretioase si bijuterii hand-made, ornamente pentru pom hand-made, felicitari hand-made, tricotaje hand-made,.
Gina Cimpoca a expus bijuterii sale hand-made la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... La standul ei, gasiti o geanta superba din blana sintetica, gen manson - la 120 RON, dar si bijuterii create din organza, matasuri, organza si dantele.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
sotia avea bijuterii in valoare de 12.000 de euro; ... Familia Mircea si Mihaela Geoana mai avea bijuterii si obiecte de cult in valoare de aproximativ 10.000 de euro.
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase. ... Mai mult, in unele magazine specializate, pretul unor astfel de articole depaseste pretul celorlalte bijuterii.
Dana Maratas expune zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Facem bijuterii din cristale si din fimo. Soacra mea si eu suntem designeri de bijuterii, iar Razvan e sistemul de suport logistic", ne-a spus Dana.
La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint.
Conferinta de presa va avea loc joi, 21 noiembrie, la ea urmand sa participe managementul Casei de bijuterii Sabion dar si Gianni Lazzaro. Sabion este o casa de bijuterii infiintata in 1998 dar care duce mai departe traditia de generatii a unei familii.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, participa in acest week-end in curtea Muzeului Taranului Roman, la targul Piata Taraneasca.
Poate sa porneasca de la o piatra sau o imagine pe care o transpun in bijuterii", ne-a spus Ruxandra Sandru. Aceasta a lucrat in presa, inainte sa se apuce de lucrat bijuterii.
La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint.
Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. "De 3 - 4 ani fac bijuterii!
Franciza de bijuterii Amazing Jewelry este dezvoltata de unul din fostii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care in ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generand venituri de miliarde de dolari.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: ... De asemenea, mai gasiti la vanzare si o lustra veche, superba, care are 100 de ani si costa 200 de euro, dar si obiecte mici, din argint, de colectie, precum casete de bijuterii.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: ... De asemenea, mai gasiti la vanzare si obiecte divesre din bronz, precum lingurite, sfesnice, dar si obiecte mici, din argint, de colectie, precum casete de bijuterii. De asemenea, tot la standul sau gasiti si bijuterii precum gablonturi:
Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul (Autor: Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie. ... Dar hai sa vedem cum intampina zodiile Noul An si ce bijuterii le poarta noroc!
si, sub pretextul efectuarii unei perchezitii domiciliare, le-au incatusat pe partile vatamate, sub amenintarea unui pistol, dupa care au sustras mai multe bunuri (bijuterii, ceasuri, sume de bani, acte) in valoare totala de 230.000 de lei si au parasit locul faptei, lasand-o imobilizata pe partea vatamata M.M.
De asemenea, si cu mult apreciata colectie de bijuterii din argint, pietre semipretioase si chihlimbar, bijuteriile de autor sau miniaturile din argint. ... bijuterii ce aduc traditia vechilor civilizatii ale Americii de Sud pastand nealterate frumusetea si detaliile fine ale pieselor originale;
google-analytics.com