Cautare

678 de rezultate pentru "bianca sarbu" (3.86 secunde)
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu este de parere ca lui Geoana nu i se pot pune imputa toate greselile deoarece in PSD au existat decizii colective la care au participat toti liderii, inclusiv Ion Iliescu.
Instalarea lui Ilie Sarbu ca lider de grup al PSD, in Senat, este, probabil, una dintre cele mai mari greseli facute de Ponta, pana acum.
Ilie Sarbu, declaratie inedita despre Basescu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu este precum "Zeus ajuns in infern", sustinand ca seful statului ignora Parlamentul in ceea ce priveste participarea la Consiliul European, fiind necesara o analiza a CCR, informeaza Cotidianul.ro.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
Liderul Marian Sarbu, amenintat cu Parchetul pentru averea imobiliara facuta in mod nebulos, incearca sa potoleasca apele agitate din micul partid, promitand ca in cazul in care aceste masuri de reducere a salariilor si pensiilor nu se vor dovedi temporare, UNPR va iesi din coalitia de guvernare.
Ilie Sarbu: Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Sarbu arunca sulita:
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, considera ca presedintele Traian Basescu "nu este serios" atunci cand vorbeste despre schimbarea Constitutiei si de renuntarea la mandatul sau inainte de termen pentru cuplarea alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale.
Nu vom sta in pozitia ghiocelului in fata lui Basescu, avertizeaza Ilie Sarbu liderul senatorilor PSD Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul premierului Victor Ponta, a declarat marti, la RFI, ca noua putere nu va sta "in pozitia ghiocelului" in fata presedintelui Traian Basescu, si ca Romania trebuie reprezentata la Consiliul European de la Bruxelles de seful Executivului.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Ilie Sarbu, contraatac la Basescu: ... Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Ilie Sarbu, despre viitorul presedinte al PSD:
In cadrul unei conferinte de presa despre combaterea efectelor secetei din Romania, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca in ultimele cinci luni suprafata irigabila a crescut de la 60.000 de hectare la 563.000 hectare, urmand ca prin decizia de astazi a Guvernului aceasta sa ajunga la 763.000 hectare.
Astazi, 8 iulie, ora 12.00, la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a avut loc o conferinta de presa sustinuta de catre Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, ministru al Agriculturii, a fost vineri la Targul Agromalim din Arad. Sarbu a declarat, vineri, la Arad, ca partidul din care face parte este unul "puternic", care "nu este impresionat" de candidatura lui Sorin Oprescu la presedintia tarii.
Liderii taranisti l-au suspendat din partid pe Radu Sarbu, pentru o perioada de un an, pentru a evita situatiile in care adversarii politici vor ataca PNTCD folosindu-se de acuzatiile care ii sunt aduse fostului presedinte al FPS.
google-analytics.com