Cautare

28 de rezultate pentru "beatrice" (8.96 secunde)
Acestea sunt doar cateva din aspectele prezentate intr-o scrisoare electronica de Beatrice Cauuet, arheolog de anvergura internationala de la Universitatea "Le Mirail" Toulouse (din Franta), referitoare la activitatea de cercetare de peste 4 ani efectuata pe santierele de la Rosia Montana.
Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. ... Medicul Beatrice Mahler: ... Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, vine cu o veste teribila.
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. ... Sunt si scumpe, dar si accesibile!", ne-a spus Beatrice Mistodinis.
Sef al santierului arheologic (inclusiv al acelor lucrari de suprafata despre care Beatrice Cauuet afirma ca "au fost incheiate prematur") a fost desemnat...
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Atelier Beatrice a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi al Capitalei. La standul lui Beatrice iubitorii de frumos au putut achizitiona: ... Beatrice va organiza intre 6 - 10 decembrie, la Romexpo, un targ hand-made in cadrul targului Cadouri de Craciun.
Beatrice Mahler, directoarea Spitalului Marius Nasta din Bucuresti, pune numarul mare de cazuri care se inregistreaza zilnic in Bucuresti pe seama concediilor si spune ca aceasta evolutie este ingrijoratoare. ... Beatrice Mahler se arata ingrijorata de cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Bucuresti.
Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic.
Valoarea totala a ajutorului este, potrivit purtatoarei de cuvant a institutiei, Beatrice Dinu, de peste 2.800.000 de lei. ... Asa au sansa sa demareze o afacere", a precizat Beatrice Dinu.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comaniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine pe Raget. In paralel, ELENA UDREA si prietena ei, Beatrice Comaniceanu, mergeau la produs si in zona caminelor studentesti de la Grozavesti.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. In prezent este publicat de SC Curierul National SA.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. In prezent este publicat de SC Curierul National SA.
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Mara Tudose la Academia Vaganova din St.Petersburg,Ana Beatrice Bodea - la 13 ani, acceptata la: Bolshoi Academy Moscova, Staatliche Balletschule Berlin si la Ecole Nationale Superieure de Danse de Marseille;
Silvia Navarro (Cristina Gonzales) - Begona Fernandez - 5 goluri, Marta Gonzales - 5, Beatrice Fernandez - 4, Nerea Pena - 4, Veronica Cuadrado - 3, Elisabeth Pinedo - 2, Alexandrina Cabral Barbosa- 2, Dolores Martin - 1, Macarena Diaz, Jesica Alonso, Vanessa Amoros (Nuria Benzal, Patricia Elorza, Elisabeth Chavez - nu au jucat).
Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu in duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu si Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vladan.
Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia si Beatrice Vladan. Alaturi de ei a evoluat Compania 7, sustinand instrumental povestea pe care solistii de la "Dorian’s Art" au imaginat-o.
Beatrice Juravle - studenta la Catedra de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi) Imbracat in straie traditionale, sculptorul Marian Viorel pare desprins din basmele populare romanesti, pline de pilde si exemple de viata, atat de frumoase, sa vrei sa le tot asculti fara sa se mai termine vreodata.
google-analytics.com