Cautare

287 de rezultate pentru "baneasa" (2.82 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Interes deosebit pentru Aeroportul Baneasa, interes reinnoit si in mandatul actualului ministru al Transporturilor Radu Berceanu.
36/2008) prevede ca AVAS "se autorizeaza" sa intermedieze participatiile actionarilor minoritari, pe care sa le vanda ulterior catre Ford la acelasi pret cu care americanii au cumparat actiunile Daewoo.SIF cedeaza actiunile de la o firma falimentaraStaicu "vaneaza" activele din noua companie si spune ca a ofertat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului sa-i plaseze actiunile detinute de SIF la Ford si pe cele de la Baneasa SA Voluntari (cunoscuta drept IPRS Baneasa).
riseproject.ro informeaza, intr-un articol scris de Roxana Jipa (DUEL IN PADUREA BANEASA: ... proiectul BIOPARC ZOO BANEASA. Edilul Sorin Oprescu ar vrea sa construiasca o gradina zoologica de 60 de hectare in Padurea Baneasa, dar Romsilva vrea sa-i blocheze proiectul in instanta.
Cursa pleca din Bucuresti - Baneasa, la 8,15, ajungea la Calarasi la 8,45 si dupa o escala de 10 minute pleca spre Balcic unde ajungea la 9,40.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro. ... Baneasa Shopping City:
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Un tunel auto pe sub pista Aeroportului Baneasa va lega Aviatiei de Henri Coanda Un nou proiect de amploare se pregateste la Primaria Capitalei.
Cortegiul funerar a ajuns la Gara Regala Baneasa, de unde sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Curtea de Arges.
Blue Air vrea sa participe la construirea noului terminal Plecari al Aeroportului Baneasa cu toate dotarile necesare, care ar costa aproximativ 10 milioane de euro, a declarat directorul general al Aeroportului International Aurel Vlaicu (Baneasa) Stefan Mladin.
Cum vor arata statiile de metrou de pe Magistrala 6 (M6) Magistrala 6 de metrou (M6), 1 Mai - Aeroportul Baneasa, va avea 12 statii, din care cateva vor avea numele oraselor importante ale lumii.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
Nu la fel stau lucrurile in localitatea Baneasa, unde din totalul de aproximativ 5538 de locuitori, 3305 sunt dependenti de ajutorul social primit din partea statului.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
Bucuresti-Targoviste, Straulesti, - 361 Piata Unirii - Complex Comercial Baneasa: ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: Complex Comercial Baneasa, Sos.
Weekend de sport si distractie la Baneasa - ciclism si alergare in 27 si 28 august! In acest weekend, in padurea Baneasa, peste 1.300 de sportivi amatori isi vor manifesta libertatea de miscare la evenimentele de ciclism si de alergare organizate de MPG.
google-analytics.com