Cautare

183 de rezultate pentru "balan a n dra goste" (2.77 secunde)
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
Nu doar firmele mici sunt prinse "la inghesuiala" cu nereguli in privinta constructiilor, ci si cele mari au tendinta de a ocoli "pe ici, pe colo" legislatia in domeniu.
Sergiu Bahaian, omul de afaceri acuzat a fi fost in spatele crimelor oribile de la Constanta, este sustinator al PNL, conform contului sau de Facebook.
Iata insa ca s-a spart gheata si curentul incepe sa o ia spre amonte. Bresa a facut-o Iulian Badescu, deputat PD-L de Prahova - din fieful electoral al presedintei Camerei, Roberta Anastase.
Un grup de liberali s-a adunat in fata cabinetului membrului PDL Suceava, Ioan Balan. ... Cand s-au adunat in fata cabinetului, un barbat care locuieste in blocul de deasupra cabinetului a aruncat in acestia cu o punga de apa dupa care a inceput sa-i ude cu furtunul.
Desi Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca nu comenteaza posibilitatea nominalizarii sale pentru conducerea PDL, numerosi analisti politici, cat si membri ai partidului il vad deja ca fiind succesorul lui Emil Boc.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL), care reuneste societati comerciale cu o cota de 65% din sectorul de industrializare a laptelui in asociere cu reprezentantii fermierilor producatori de lapte, isi exprima nemultumirea fata de decizia Ministerului Agriculturii, Padurilor, Dezvoltarii Rurale de a injumatati subventiile pentru sectorul zootehnic in acest an de preaderare.
Desi s-ar crede ca piata terenurilor agricole nu prea ofera surprize, in ultima perioada, in Dolj se inregistreaza o crestere a interesului pentru acest tip de afaceri.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii.
În contextul aderarii României la UE si implicit al nevoii de adaptare a întreprinderilor la standardele europene, craiovenii au fost informati ieri despre modul în care pot sa-si eficientizeze managementul.Reprezentantii firmelor craiovene au participat ieri la cea de-a 19-a editie a programului de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), dedicat eficientizarii managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei.
În contextul aderarii României la UE si implicit al nevoii de adaptare a întreprinderilor la standardele europene, craiovenii au fost informati ieri despre modul în care pot sa-si eficientizeze managementul.Reprezentantii firmelor craiovene au participat ieri la cea de-a 19-a editie a programului de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile), dedicat eficientizarii managementului întreprinderii cu ajutorul tehnologiei informatiei.
Romania a obtinut acordul formal din partea Comisiei Europene (CE) pentru procesarea laptelui care nu este conform cu normele europene pana in 2009, fata de termenul de 30 iunie 2008, sustine vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Laszlo Nagy Csutak.
trebuie sa treaca minimum 90 de zile de când debitorul nu si-a mai achitat creditele. ... "Sunt contracte de credit de acum câtiva ani, când pretul locuintelor era foarte mic, si automat banca vinde la pret mic, pentru a-si recupera debitul.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: ... Creditul de consum a atras cele mai mari restante din total, în timp ce debitorii pentru creditele ipotecare sunt cei mai constiinciosi.
Vicepresedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli din Dolj, Mihai Bogdan Stancu, a declarat pentru GdS ca acum se aplica doua impozite pentru acelasi lucru:
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
Acestea au fost declarate inactive de catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, urmand ca lista sa fie aprobata prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si publicata in Monitorul Oficial (MO) in cateva zile.
google-analytics.com