Cautare

62 de rezultate pentru "aviatorilor" (7.59 secunde)
Daca parcarea subterana ocupa intersectia Charles de Gaulle fiind impartita in doua alveole (de-a dreapta si de-a stanga casetei de metrou), pasajul rutier este amplasat in piata (avand intrare directa si in parcare) si se intinde apoi pe Bulevardul Aviatorilor.
Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor catre P-ta Romana, Sos.
Aviatorilor, pe sensul dinspre Piata Charles de Gaulle catre Piata Victoriei. ... Aviatorilor, pe sensul dinspre Piata Charles de Gaulle catre Piata Victoriei, iar cei care circula de pe Str. ... Aviatorilor catre statuia Aviatorilor.
Aviatorilor), stabilirea aspectului acestuia este cu atat mai importanta. ... Pasajul va avea o lungime de 1392 de metri si va fi construit pe directia Bulevardul Aviatorilor.
Pe data de 20 iulie 2009 Marian Dima, operator si fotograf profesionist asista, in apropierea statuii aviatorilor din Bucuresti, la festivitatile prilejuite de Ziua Aviatiei. ... Numai ca, dupa cel mult un minut, obiectul a disparut din raza sa vizuala fiind obturat de copacii aflati pe marginea bulevardului Aviatorilor.
Vezi aici cum va arata proiectul (simulare video 3D) Pasajul subteran Charles de Gaulle va fi construit pe directia Bulevardului Aviatorilor si va avea o lungime totala de 1392 metri. ... Aviatorilor.
Aviatorilor. ... Astfel, conform noului proiect, intrarea in pasaj nu se va mai face de pe bretelele laterale ale Bulevardului Aviatorilor, ci pe centru, pe cate o banda pe sens cu o latime de 5 metri.
Nivelul chiriilor din Bucuresti, pentru acelasi tip de locuinta (garsoniera, apartament cu 2, 3 sau 4 camere) depinde foarte mult de zona de amplasare a acestora, in Sectorul 6 (Militari, Drumul Taberei, Giulesti, Ghencea, Crangasi) gasindu-se cele mai mici preturi, in timp ce in Sectorul 1 (Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Domenii, Dorobanti, Victoriei, Floreasca, Gara de Nord, Banul Manta, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana) sunt cele mai mari.
in mod interesant, cel mai mult s-au ieftinit apartamentele scoase la vanzare intr-una dintre cele mai bine cotate zone ale orasului, respectiv Kiseleff-Aviatorilor (un minus de 4,3%);
3, langa Statuia Aviatorilor), cu ceremonia binecuvantarii ramurilor. Participantii vor porni, apoi, pe traseul B-dul Aviatorilor, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Str.
Aviatorilor dinspre Piata Victoriei catre Piata Charles de Gaulle, iar cand a ajuns in zona statiei de metrou Aviatorilor, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a surprins si accidentat grav pe I.
Aviatorilor Sos. ... Aviatorilor - P-ta. Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Sos Stefan cel Mare. Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona in perioada mentionata, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor montate temporar in zona.
Indiferent de modul in care va fi comentata si interpretata atitudinea lui Basescu, cert este ca el ramane singurul demnitar roman dispus sa renunte la o locuinta, sa demisioneze din functia de parlamentar pentru a se pune la dispozitia justitiei (vezi cazul "Flota”, anul 1995) si sa paraseasca - repede si fara comentarii - o locuinta atribuita lui de catre stat dar castigata de fostii proprietari in instanta (imobilul din Aviatorilor nr.57).
Pangratti, Calea Dorobanti, cat si dinspre Piata Aviatorilor; la un moment dat, a aparut un elicopter care a deschis foc asupra Televiziunii (s-a afirmat apoi, ca au crezut ca Televiziunea ar fi fost ocupata de "teroristi" ).
Aviatorilor nr. 9, a avut loc vernisajul tinerei artiste Cristina Frentiu Sacolescu. Expozitia este deschisa pana pe 17 ianuarie. Lucrarile sunt realizate cu markere permanente de design si de vopsea pe hartie Bristol si Vivaldi de cea mai buna calitate, inramate cu rame italienesti si englezesti.
Acesta le-a spus sa se indrepte spre un punct de intalnire â€" numit punctul cap, in limbajul aviatorilor - aflat cam la 60 de mile departare.
Primele autocare cu manifestanti au sosit in Capitala inca de la ora 16.00, unele cu oprirea pe B-dul Aviatorilor, altele la Romexpo, unde social-democratii au fost coborati pentru a ajunge in fata Guvernului.
Incursiunile prezinta un pericol pentru zborul in siguranta al aviatorilor, ca si pentru securitatea operatiilor noastre. Au existat discutii cu privire la caile prin care cele trei filmulete, initial evident clasificate, au ajuns in domeniul public.
"Duminica, 9 mai 2010, incepand cu ora 10.30, la sediul central al PNL din b-dul Aviatorilor nr. 86, se va desfasura intalnirea conducerii Partidului National Liberal cu delegatia FMI-CE.
• Nu mai sunt nu stiu cate mercedes-uri in Modrogan, erau pana la satuia Aviatorilor. • Un partid unit inseamna ca suntem unul langa altul, eu am demonstrat ca sunt omul care aduna nu dezbina.
google-analytics.com