Cautare

26 de rezultate pentru "auchan" (3.70 secunde)
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii.
In Franta Auchan a fost primul care a testat conceptul. Auchan Drive a inceput in 2006, insa astazi Systeme U se lauda cu cea mai mare retea de 230 de unitati.
Si hipermarketul Auchan estimeaza o crestere a vanzarilor cu aproape 40% in Saptamana Patimilor, potrivit reprezentantilor magazinului, citati de NewsIn si preluati de The Money Channel.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
La polul opus, Auchan si Kaufland platesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, insa in perioada 2008-2013 cele doua retele au aplicat majorari de 45-60% care au ridicat nivelul salarial aproape de cel platit de concurenta.
Hipermarketul Auchan are program redus astazi pana la ora 18.00, iar hipermarketul Selgros este dechis inca din aceasta dimineata de la ora 6.00, pana la ora 16.00. ... Exceptie fac Auchan din AFI Cotroceni, Cora din AFI Ploiesti si Mega Image din Bucuresti Mall.
Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza. Prajiturile se gasesc in Cofetaria Dulce Boutique din Piata Amzei.
Tara francofona si francofila, Romania este o piata importanta pentru numeroase mari companii franceze - Orange, Carrefour, Veolia, Auchan, Societe Generale, Renault, care sunt implantate de multi ani aici, arata AFP.
SC La Fourmi SA, SC Hipermarket Auchan SRL, SC Kaufland Romania SCS, SC Billa Romania SRL, SC Real SRL, SC Angst Ro SA si SC Metro Cash&Carry Romania SRL.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
In timp ce Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Billa au paginile un lucru, Metro are 15 fani si foarte putine postari.
Kaufland activeaza pe segmentul hipermarketurilor, insa magazinele sale au politica de tip discount. Pe segmentul hipermarketurilor principalii jucatori sunt Kaufland, Carrefour, Real, Cora si Auchan.
Piata de desfacere este pe tot teritoriul Romaniei, de la micile magazine, la lanturile de supermarketuri Metro, Selgros, Billa, Auchan.
Tine sa precizeze insa ca are o colaborare buna cu cele mai mari lanturi de retail (Metro, Real, Selgros, Careefour, Billa, MegaImage, Auchan, Cora sau Kaufland).
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).
google-analytics.com