Cautare

48 de rezultate pentru "atila lupeni" (2.74 secunde)
CSM Ramnicu-Valcea - Minerul Lupeni 0-0 "S-a terminat!" - aceasta a fost fraza care a deschis declaratia lui Dumitru Telespan la finalul partidei dintre Valcea si Lupeni care a spulberat sperantele valcene.
Reprezentantii municipiului Lupeni se imprumuta la o banca, dupa exemplul celor de la Petrosani si Aninoasa, pentru a putea face fata investitiilor preconizate.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca si Mester(Esti)! ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita. ... La standul lui Attila din comuna Lupeni, Harghita, un kurtos kalacs costa 10 RON.
Cel putin 44 de angajati din totalul celor 144 de la societatea de distributie a agentului termic din Lupeni vor fi concediati, dupa ce situatia economico-financiara a firmei va fi discutata in sedinta de consiliu din aceasta luna.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... De Craciun, vom fi tot la targul Piata taraneasca de la MTR", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul Piata taraneasca si Mester(Esti), de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata la Lupeni, la un miting de protest cu prilejul zilei de 1 Mai, ca motiunea de cenzura care va fi depusa in luna mai va trebui sa treaca prin votul "strazii" pentru a da jos Guvernul Boc, indemnandu-i pe mineri sa se "bata" cu Basescu.
Ca sa va dau un exemplu, un metru patrat de teren in zona Campu lui Neag este acum la pretul de 10-15 euro, in timp ce la Lupeni, ajunge la maximum trei euro.
Aproximativ 150 de miliarde de lei vor ajunge la Mina Lupeni in Valea Jiului, pentru introducerea unui complex mecanizat in subteran. ... Prima mina care va primi tehnologia performanta va fi cea de la Lupeni, dar sindicalistii sustin ca in acelasi plan sunt incluse si exploatarile miniere Livezeni si Paroseni.
Comparatia ministrului vine dupa zece ani de la prima sa intrare in subteran, iar remarcele au fost facute cu ocazia primei sale vizite in Mina Lupeni, in calitate de ministru al economiei si comertului.
Minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fata Complexului Energetic Hunedoara. ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Standul nostru este chiar la intrarea la MTR, in dreptul Clubului Taranului Roman", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Magyari Attila din Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu kurtos kalacs.
N-as starui asupra celor doua victorii ale Universitatii asupra echipelor Minerul Lupeni si CFR Timisoara, ci as comenta "derbiul" de la Caracal, FC Caracal - Universitatea 1-1.
Secta asasinilor, campaniile de teroare ale lui Atila, Gingis han sau Timur Lenk, ale cruciatilor, sarazinilor si otomanilor sunt tot atatea mostre intrate intr o istorie indelebila a ororilor.
câteva televizoare alb-negru, câteva carcase de calculatoare, câteva aragazuri si câteva frigidere fara congelator“, a spus Marin Zaman, seful de coloana de la REMAT, care a tinut permanent legatura cu echipele de colectori.Una propune ministerul si alta gândeste cetateanulMinistrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Atila Korodi, a afirmat zilele trecute ca „România este obligata sa atinga, la 31 decembrie 2008, un nivel mediu de colectare separat, de cel putin 4 kg pe cap de locuitor pe an de deseuri electrice si electrocasnice provenind din gospodariile populatiei, precum si nivelurile de recuperare, refolosire si reciclare a componentelor, materialelor si substantelor“.
Atila Abibula (CS Farul Constanța) 02:22,03 3. George Cristinel Oancea (CS Petrolul Ploiesti) 02:22,50 stafeta 4x100 m liber 1.
google-analytics.com