Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (8.58 secunde)
Evenimentul aduce in centrul Capitalei Targul de Paste, cu produse traditionale si delicii culinare, spectacole si concerte, un foisor de animale cu expozitie de iepuri si miei, precum si o zona dedicata copiilor cu ateliere recreative, trenulet si carusel.
Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor. Fiecare loc de joaca Gymboland are un program special, asa ca poti alege din seria de ateliere creative in functie de ce ii va placea micutului tau si de agenda ta.
In plus, si de data aceasta, cei mici vor fi invitați sa participe la o serie de ateliere creative care ii vor introduce in culisele fascinante ale filmului de animatie.
Clubul este format din scolile, gradinitele si liceele din invatamantul de stat si privat, care au in dotare unelte Dremel si organizeaza ateliere Dremel. ... Astazi exista un numar de 10 scoli care organizeaza lunar ateliere creative Dremel.
ateliere de programare pentru copii cu "AdFaber" organizate de Orange Romania ateliere de creatie sustinute de Școala Step by Step si Gradinita Bambi biblioteca in aer liber de la Editura Litera ateliere de desenat si de inventat povesti sustinute de Editura All ateliere de comunicare emotionala si concurs de citit viteza in perechi parinte-copil cu "Zana Norilor" carti de citit in iarba de la bookblog.ro teatru pentru copii cu actorii Teatrului Zurli.
In data de 25 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni, a avut loc a doua serie de ateliere creative, destinate bolnavilor cu limfom. ... Prima editie a acestor ateliere creative s-a desfasurat la Spitalul Clinic Coltea, in data de 17 septembrie.
cursa de alergare si evaluarea starii de sanatate a plamanilor, ateliere creative, concerte, demonstratii de gatit, jocuri pentru copii, relaxare, proiectii de film, menite sa reflecte creativitatea si grija fata de mediu, valori promovate de sociatetea suedeza. ... Ateliere de pictura a calutului Dalahast.
Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 10.30: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 11.30 - 14.00: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 12.00 - 16.00:
Pentru copii se vor desfasura ateliere de basme armenesti, ateliere de realizat papusi din linguri si materiale vegetale, ateliere de pictat papusi din ipsos, face painting si multe alte surprize!
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
spectacole de teatru - montari de amploare din repertoriul teatrelor din Capitala si din provincie, dar si spectacole produse de companii independente, concerte de jazz, swing si muzica de promenada, recitaluri, demonstratii, si ateliere sustinute de artisti plastici si mestesugari.
Sambata, copiii au participat la ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de sah si diferite jocuri, si au sustinut spectacole interactive.
Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii.
Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredientele Festivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.
Divertiland Summer Camp cheama toti copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sa participe timp de o zi la distractie in aer liber si la ateliere creative gandite special pentru pasiunile lor.
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
In plus administratia societatii trebuie sa construiasca ateliere de reparatii noi pentru ca a pierdut in instanta mai multe spatii. ... Construim niste ateliere de reparitii.
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
Scolile vor avea 17 ateliere moderne, pentru care s-au accesat 2,6 milioane de euro. Primariile au castigat si ele proiecte in valoare de 3,12 milioane de euro pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Pe timpul escalei in Portul Constanta, membrii gruparii navale BLACKSEAFOR vor desfasura ateliere de lucru, antrenamente la cheu si vizite la Comandamentul Flotei, la Prefectura, Primarie si Consiliul Judetean Constanta.
google-analytics.com