Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (5.83 secunde)
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.
In data de 1 iulie, Aqua Magic organizeaza petrecerea de aniversare a unui deceniu de existenta, programul avand toate ingredientele necesare unei zile magice. Amatorii de distractii vor fi pe deplin satisfacuti de oferta variata de senzatii extreme oferite de toboganele din parc.
Lacaramioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, a declarat ca noul muzeu va fi deschis ca urmare a unui parteneriat incheiat cu Manastirea Agapia privind cercetarea patrimoniului cultural detinut de ansamblul monahal si valorificarea stiintifica a acestuia, specialistul desemnat fiind muzeograful Eva Giosanu.
Inceputul de an scolar inseamna pentru Curtea Veche Publishing si Casa Regala a Romaniei reluarea eforturilor de promovare a lecturii in randul copiilor, de data aceasta prin proiectul "Cartile copilariei in scoala ta".
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Poimaine nu mai exista E sfarsit de an, si toata lumea face bilanturi. Pierdere de vreme, pentru ca, pana la urma, nu poti analiza nimicul.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Sunteti invitati la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie "Amintiri din copilarie", pentru un sfarsit de saptamana plin si o spectaculoasa Parada a teatrelor pentru copii.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber. Timp de trei zile (26-28 septembrie), centrul statiunii se va transforma intr-un loc plin de voie buna si initiative pozitive.
Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia anunta lansarea proiectului "M.A.T.C.A." - "Munca - Adaptabilitate - Traditie - Coeziune - Actiune" POSDRU/168/6.1/S/145899.
In data de 30 octombrie 2014, la Centrul Socio-Cultural "Jean Louis Calderon", al Primariei Sectorului 2 din Bucuresti, a avut loc un eveniment important :
Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta!
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania. Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
Incepand cu data de 5 iunie, Ziua Mondiala a Mediului, magazinele in parcarea carora este implementat sistemul SIGUREC vor organiza ateliere de creație, concursuri cu premii si multe alte surprize pentru copiii interesati de cum pot contribui la protejarea naturii.
google-analytics.com