Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (2.88 secunde)
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos. ... Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo:
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: ... De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut.
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
Muzeul History Hackers, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei, ofera o reducere de 10 % tuturor posesorilor de permis de cititor emis de Biblioteca, la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice pe timp de weekend.
3 a Atelierului de Scriere Creativa in SF & Fantasy.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. Oamenii de cultura spun ca e un monument, chiar unul unic. Totusi, pana de curand imobilul nu a interesat pe nimeni.
Acum 80 de ani, in ziua de 17 mai, era inaugurat la Sosea Muzeul Satului Romanesc, in prezenta conducatorilor tarii si a celor mai importante personalitati ale vremii.
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
La Art Safari, la ultimul etaj, puteti vedea expozitia de pictura a Nicoletei Jutka si a lui Marcel Thiele. Cei doi au amenajat sala micuta cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile lor pline de culoare. Astfel, a devenit o explozie de bucurie!
Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: ... Femeia Muna este definitely wild & bold, feminitatea este nesabuita, gandurile freamata de curiozitate si pofta de viata.
A douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
A douasprezecea ediție a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial. In plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
S-a dat startul Festivalului B-Fit in The Street, care coloreaza Bucurestul timp de 4 week-end-uri, dar inchide si cateva artere de circulatie. Traficul rutier este restrictionat, sambata, intre orele 22:00 - 22:30, pe doua tronsoane de pe Calea Victoriei si bd.
In anul Centenarului Marii Uniri, campania de mobilizare nocturna a bibliotecilor este dedicata valorilor si simbolurilor culturale ale Unirii, reunind participantii sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
google-analytics.com