Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (6.05 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la Studiul reptilelor, un modul al Scolii de Vara care se desfasoara in perioada 5 - 9 septembrie in Sala Atelier a Muzeului.
In primii ani de activitate Borcea a servit drept iaht casei regale, fiind utilizata de regele Ferdinand, a participat in Primul Razboi Mondial (Romania a participat marea conflagratie din 1916 pana in 1918), fiind folosita ca atelier mecanic mobil pentru navele de lupta de pe Dunare.
Astronomia si fizica pot fi distractive Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante si de a realiza un colaj in care vor ilustra cele invatate in cadrul atelierelor.
Dezvoltarea abilitatilor sociale si spiritul de echipa sunt printre abilitatile pe care le avem in vedere de fiecare data atunci cand copiii vin la un atelier de joaca intr-una dintre cele opt locatii Gymboland deschise in Romania.
De la el am aflat ca exista un atelier service privat in care se repara mijloacele de protezare pentru persoanele cu dizabilitati.
Program pentru cel mic de Martisor si de 8 martie, o pauza si pentru tine Un atelier creativ la Gymboland poate fi un cadou perfect pentru cel mic, dar si pentru tine.
Potrivit Municipalitatii, vor fi organizate si ateliere de creatie, de puzzle, modelaj in plastelina, atelier de decorare planse cu praf de marmura, picturi pe fata, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar si jocuri stradale, precum sotronul sau elasticul.
Cursurile se vor desfasura de luni pana vineri, intre orele 10:15 si 12:15 in Sala Atelier de la etaj si vor fi sustinute de catre specialistii Muzeului, Dr.
CURS DE PICTURA PE MATASE Art & Hobby Studio pregateste un nou atelier interesant. Sambata aceasta, 3 noiembrie 2018, incepand cu ora 15:00, are loc un curs de pictura pe matase naturala.
Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.
Toate capitelurile au fost facute la un atelier cumva uitat de vreme aflat pe Berzei. Blaturile pe care se gasesc acum accesorii manufacturate de oameni talentati au fost initial parti din dulapuri antichizate de mine.
Am avut un mic incident cu Bradean, la o tema de peisaj, cand ne-a dat doua zile libere sa desenam dupa copaci in parc si apoi revenind in atelier cu schitele sa continaum lucrarea.
Ulterior a fost folosita ca atelier mecanic mobil pentru navele de lupta de pe Dunare, apoi a ajuns obiect de sechestru in URSS, ca despagubire dupa razboi, pana in 1963.
Asadar, cel mai bun om pe care acestia l-au gasit sa fie un fel de Tariceanu al Botosaniului e un inginer de la Termica, sef la nu stiu ce atelier, mult mai cunoscut insa botosanenilor ca si cameraman al partidului la campaniile electorale de anul trecut.
Asa ca daca observam ca geamurile farurilor sunt matuite si lumina nu mai este puternica asa cum era odinioara, merita sa apelam la un atelier specializat pe asa ceva.
Vine cu pasi mari vremea cind in Botosani nu va mai exista patron peste vreo afacere mai mare decit o pravalioara sau un mic atelier.
Multi ne-am intrebat, in sinea noastra, cum a reusit un ucenic dintr-un atelier de cizmarie sa fie atat de dur cu „ticalosii“ care asupreau tara si mai ales pe tovarasii tanarului Nicolae, cei care aveau sa aduca nenorocirea unei tari, care n-a avut decat vina ca s-a aflat mult prea aproape de marele frate sovietic.
"Sunt un mic intreprinzator si detin un atelier pentru fabricarea mobilierului de gradina. As vrea sa stiu care sunt normele europene pe care trebuie sa le respect dupa aderare.
Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com