Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (3.05 secunde)
Am pornit de la idea unui concept store cu creatori romani, apoi a urmat firesc un atelier de creatie. Am fost primul ucenic in propria firma.
- Slovacia - Ansamblul Inovec - Serbia -Ansamblul Krusik - Italia - Ansamblul Kellarious - Bulgaria - Ansamblul Nastroenie - Muntenegru - Ansamblul Danilovgrad 14.08.2017 - ora 10:00 - Atelier de dans, parc Dumbrava.
Cursul se va desfasura in perioada 28 august - 1 septembrie 2017 in Sala Atelier a Muzeului si va fi sustinut de catre Dr.
Eisberg, Sweet Evy, Petals Atelier Floral si Profructta. Maria Mazilu (44 ani) este jurist, absolvent al Facultatii de Drept - Universitatea Bucuresti.
Vitamin Well, Domeniul Bogdan, Serendipity - Atelier Design Floral, Lensa, Taboo Boys, Bby, CerisDent, Dasdem Clinic, Leonidas, Taboo Beauty Center, Davidoff, Racari PUB, Maschio Dei Cavalieri, TouchStudio, 18 by Embassy, Palatul Noblesse, Amber Gardens.
Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile. Rochiile sunt facute in Romania, iar materialele vin din Coreea.
In 1953, isi face adevaratul debut pe scena, in doua piese la Théatre de l'Atelier: Medee de Jean Anouilh si Zamore de Georges Neveux in regia lui Andre Barsacq.
Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile. Rochiile sunt facute in Romania, iar materialele vin din Coreea.
Georgia - Ansamblul Legenda Marti - 14.08.2018 - ora 9.30 - Atelier de dans, parc Dumbrava Grupurile invitate vor invata un dans romanesc din Muntenia - ARICIUL.
Pentru foarte tinerii melomani, Scena Mica gazduieste concerte sustinute de Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti, Corul de Copii Radio, Corul de Copii Sunetul Muzicii si Corul Meloritm, dar si momente de improvizatie instrumentala, recitaluri, un atelier de percutie si sesiuni distractive de karaoke.
Acest vernisaj s-a desfasurat in Sala Atelier din incinta Centrului Cultural UNESCO din Slobozia. Expozitia i-a avut ca amfitrioni pe Clementina Tudor, manager al Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea si pe Ana Amelia Dinca, curator de expozitii si critic de arta.
- Atelier Origami - ora 11:00; - Istoria si arta scrisului - ora 12:00. Participarea este gratuita! Pentru mai multe detalii si programari, apelati (+373-22) 24-04-26, 078247245 sau vizitati https://www.nationalmuseum.md/ro/news/arhive/inscrie_te_la_proiectele_de_educatie_si_divertisment/
Croitorul Virgil Ion are un mic atelier de croitorie in Piata Matache, unde este un spatiu comercial. Aici, apeleaza multi oameni doritori sa-si faca ceva frumos sau sa isi faca retusuri la bluze, fuste, pantaloni si costume.
Am un atelier de pictura pe lemn si incerc sa readuc traditiile picturii sasesti pe obiecte decorative si unde impreuna cu copiii de la cercul de pictura de la parohia Ghermanesti, incercam sa facem niste lucruri minunate.
Creatie din repertoriul celui mai cunoscut artist roman, Constantin Brancusi, la Bucuresti, lucrarea Le Crocodile face parte din seria experimentelor de atelier realizate in plumb de celebrul sculptor si va fi scoasa la licitație, pentru pretul de pornire de doar 3.000 de euro, in ajunul Zilei Nationale Brancusi, pe 18 februarie, in cadrul Licitatiei Artmark de Arta Postmoderna si Contemporana.
Sculptura-obiect Le Crocodile a celui mai cunoscut artist roman, Constantin Brancusi, care face parte din seria experimentelor de atelier realizate in plumb de celebrul sculptor, a pornit de la pretul de 3.000 de euro si a fost adjudecata pentru 18.000 de euro, iar fotografia Cap de fata (Premiere pierre directe), realizata si semnata de marele artist in anul 1908, uneia dintre lucarile sale astazi disparute, a fost adjudecata pentru 14.000 de euro, pornind de la o valoare de doar 5.000 de euro.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Din cap pana in picioare plin de aschii si rumegus de lemn Rene zambeste satisfacut dupa fiecare ora petrecuta in atelier, fara sa simta oboseala muncii depuse.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sambata, 20 Aprilie, incepand cu ora 10.00, sa realizati pentru familia dumneavoastra, impreuna cu maestrii in creatie florala ai atelierelor "Splendor", aranjamente florale speciale si coronite pentru Sarbatoarea Floriilor si Paste.
Teatru, jocuri si multa improvizatie. Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr.
google-analytics.com