Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (3.69 secunde)
- Ai un atelier despre studiul imaginii... - Si pentru mine e curios ca fac acest atelier pentru ca nu am vrut la inceput.
Este un atelier care le ofera doritorilor mai multe posibilitati de exprimare artistica. ... Pentru "walk-in customers", care vin individual la atelier si de regula neprogramat, workshop-ul se organizeaza ad hoc.
13.03.2015, Agora Ex Libris II, zona II de evenimente, Palas Mall, Atrium, nivel 0 - ora 13.00 - 13.35 Povestile Angelei - atelier de povesti si scriere creativa cu poeta Angela Baciu- ora 13.55 - 14.25, Povestile Angelei - atelier de povesti si scriere creativa cu poeta Angela Baciu, 14.03.2015 - ora 10.30 - 11.25 Editura Junimea prezenta la Targul Librex:
Atelier: ... 12.00- 14.00 Atelier: Tips & Tricks pentru ca sanatatea ta sa devina un stil de viata Stil de viata sanatos Invitat Special:
Atelierul de Scriere Creativa in SF si Fantasyorganizat de Club Revdepov si Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativa din care iesi scriitor debutant! ... Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sffsi Event pe Facebook Scriitorul Lucian Dragos Bogdan:
Lansarea colectiei a avut loc pe 4 februrie 2017, in noul atelier atemporal din Casa cu Arome, printr-un atelier experiential de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera si pretiozitatea artei parfumului din vechile timpuri de la curtile regale, cand parfumurile erau realizate doar din esente naturale, acum accesibile si publicului.
Luni, 20 martie, la ora 19.00, va avea loc un atelier de creatie de parfumerie naturala sustinut de Raluca Vasile.
Atelier Beatrice a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi al Capitalei. La standul lui Beatrice iubitorii de frumos au putut achizitiona:
Sambata, 28 aprilie, incepand cu ora 11.00, in curtea de onoare a Muzeului National de Arta al Romaniei, va debuta programul De straja la Palatul Regal, eveniment organizat in ajunul inchiderii expozitiei Atelier de front.
Nicu Rasina are un atelier de marochinarie pe Strada Lugoj nr. ... Alaturi de mine lucreaza si Angela Burca, marochiner, care a mai lucrat la aceste atelier intre 2007-2010.
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats.
Atelier Mecanic, de pe strada Covaci, este mai relaxant decat multe altele, cu o multime vorbareata care vine aici pentru decorul de atelier, dar si pentru cafeaua foarte buna si scotch-urile single malt.
vietnameza, indiana, japoneza si turceasca. - Atelier de inspiratie japoneza: ... atelier de felicitari decorate cu hanbok de hartie (costum traditional coreean). - Dans chinezesc cu evantaiul
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare de si accesorii.
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare de si accesorii.
FARCAS) In zilele de 8 si 9 iulie 2014, la Paris, la sediul CNES, s-au reunit oameni de stiinta si ufologi, intr-un atelier de lucru putin mediatizat, pentru a vedea ce metode si instrumente ar trebui folosite pentru a imbunatati colectarea si analiza informatiilor privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN).
Jacques Vallée, membru in Comitetul executiv consultativ NARCAP, au prezentat, la un atelier de lucru inchis, numit CAIPAN, gazduit de organismul oficial francez CNES-GEIPAN, tehnicile de investigare pentru a examina pretinsele intalniri FAN raportate de aviatie, ca si elaborarea unei strategii de cercetare a fenomenului.
Orasul a avut o perioada de ascensiune mai ales atunci cand a aparut Santierul Naval, era un muncitor, Cristea, aici a fost la un moment dat un atelier de lotci pescaresti. Si era un mester foarte bun, venit de la Turtucaia, care si-a dezvoltat un atelier de lotci pescaresti.
Atelier de confectionat papusi â€" Catalina Marinescu 12, 00 â€" 18, 00 Duminica:
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe.
google-analytics.com