Cautare

772 de rezultate pentru "art mariage" (2.81 secunde)
Dispozitii generale Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Organizarea si functionarea Consiliului de monitorizare Art. ... Presedintele Consiliului de monitorizare Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Cabinetul presedintelui Art. ... Art.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage. Proiectul este o initiativa a E-mariage, organizatorul Targului National de Nunti si reuneste in premiera creatiile a peste 15 designeri romani si straini.
Pentru intrebarile lor am creat in urma cu 21 de editii MARIAGE FEST, targul de nunti de la Palatul Parlamentului.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... f) primeste si analizeaza notificarile de deces transmise conform art. ... Art. ... Art.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Pe de alta parte, conform Recomandarii Comitetului Ministrilor nr.12/2010 data in baza art. ... Modificarea art.
In baza art. ... la art. ... Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. ... In baza art. ... la art. ... si art. ... 4267/4/2009 plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) - 1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... Art. ... Art. ... 3.2.3) neplata, timp de 3 luni consecutiv, in conditiile legii, a contributiei de asigurari sociale datorate de asiguratii prevazuti la art. ... Art. ... Art. ... Art.
In temeiul art. ... Art. ... " Art. ... " Art. ... a) sa aiba varsta minima prevazuta de art. ... c) sa nu se gaseasca sub incidenta prevederilor art. ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art.
Regimul inchis ART. ... ART. 105 Categoriile de persoane private de libertate carora li se aplica regimul inchis (1) Regimul inchis se aplica persoanelor condamnate la pedeapsa inchisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depaseste 15 ani, in conformitate cu prevederile art.
Punct de vedere al Asociatiei Magistratilor din Romania vizand neconformitatea proiectului de revizuire a Constitutiei cu limitele de revizuire a Legii fundamentale stabilite prin art. ... FINE DE NEPRIMIRE Desi Curtea Constitutionala este abilitata potrivit art. ... Astfel, potrivit art.
Articolele în legatura cu care au fost ridicate exceptii de neconstitutionalitate sunt art. 7, art. 8, alineat 1, art. 10, art. ... 3, art. 13, art. ... 1, art. 18, art. ... 1, art. 23, art. 28 al.1, art.
196 din 13 martie 2008, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia prevederilor primelor doua teze ale art. ... (1), art. 62 - 65, art. ... 621 din 18 iulie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, srespectiv a art. ... (1) si art. ... Potrivit prevederilor art.
Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... De ce este acuzat Klaus Iohannis - Infractiunile pentru care se face Propunerea de punere sub acuzare a Presedintelui Klaus Werner Iohannis este art. ... penal cu trimitere la art.
In acest context, Tehno Art Solution se pliaza exact pe nevoile si cerintele pietei muncii din Romania organizand cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat.
Modificarea art. ... Or, proiectul in discutie asigura ingerinta altor puteri in independenta justitiei, situatie care contravine cu instrumentele juridice internationale la care Romania este parte sau pe care le-a ratificat si care fac parte din dreptul intern cu forta juridica supralegislativa (art.
Art 30, lit b) - Membrii PSD trebuie sa cunoasca si sa respecte Statutul PSD si Programul Politic al partidului • Mircea Geoana a incalcat Programul politic adoptat in cadrul Congresului si Consiliului National, care prevede ca obiectiv strategic promovarea USL si lupta impotriva actualei puteri • Mircea Geoana a contestat protocolul USL, pretinzand candidatura proprie la presedintia Romaniei.
Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art. ... o imbunatateau pe cea anterioara, adaugandu-i la art.
google-analytics.com