Cautare

1632 de rezultate pentru "antena 1 calarasi" (3.09 secunde)
Adevarul de Calarasi : ... Conform declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, studiul de fezabilitate a fost reluat, fiind reactualizat. ... ro, spuneau ca acest canal va fi finantat cu bani europeni, sprijinul financiar fiind in valoare de 1,7 miliarde de euro.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
- L-as ruga pe un ministru la care tin foarte mult, au fost perioade in care imi era chiar drag, l-as ruga sa vina mai des in Calarasi, asa cum trebuie sa vina mai des si in Teleorman, in Giurgiu, in Olt, in Dolj, pentru ca sunt judete dunarene, cu un pamant foarte bogat si cu un potential foarte bogat, dar cetatenii din aceste judete nu beneficiaza de toata bogatia acestui pamant asa cum ar trebui, a declarat la Calarasi Liviu Dragnea.
Primaria municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi invita calarasenii la "Sarbatoarea Dunarii", duminica,17 august, in Parcul Central, Parcul Dumbrava si pe bratul Borcea. ... 1. ... Expozitie de arta culinara cu preparate pe baza de peste, cu participarea unor restaurante din Calarasi 5.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6.
Iata ce scrie mai pe larg despre el insusi Cosmin Sutu, cel care a castigat de doua ori un premiu la concursul CALARASI ACASA, organizat de Primaria municipiului: prima data in anul 2014, iar a doua oara in septembrie 2017, cu filmul DIN DRAGOSTE PENTRU CALARASI.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
La Calarasi s-a inaugurat azi, 7 Aprilie 2016, prima moschee din oras. Este un eveniment istoric, deoarece la Calarasi, in ciuda faptului ca exista de sute de ani o comunitate musulmana, nu a existat niciodata o moschee.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Capitania portului Calarasi Capitania portului Calarasi este o cladire superba, lasata in paragina. ... In perioada 1 aprilie 1904 - 1 aprilie 1906, institutia a fost condusa de Jean Bart, care a indeplinit functia de Capitan sef de port.
Un cronicar al vechiului oras Calarasi, Stelica Aragea, a comparat parcul si Palatul Prefecturii din Calarasi, cu gradinile si palatul Versailles. Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
Caz socant la Calarasi. ... Rudele au facut plangeri la Politie si Colegiul Medicilor.Pentru ca avea dureri cumplite, tanăra din Calarasi a chemat ambulanta vineri dimineata. A ajuns la unitatea de primiri urgente, de unde a fost trimisa la sectia de specialitate a spitalului din Calarasi.
Adevarul de Calarasi: ... Muzeu de Istorie, pe malul Borcei In orasul Calarasi, in fostul sediu al Primariei, va functiona un muzeu de istorie, la fel ca in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
La Calarasi, in vecinatatea Vienei (Autor : Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea. Doar s-o intrebi si ea iti va spune imediat de unde vine numele orasului, de la vechii calareti sau calarasi stafetari care faceau legatura intre Bucuresti si Constantinopol.
google-analytics.com