Cautare

1630 de rezultate pentru "antena 1 calarasi" (3.17 secunde)
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... - Reabilitarea cladirii Prefecturii Calarasi este unul din obiectivele mele prioritare. Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Avem de lucru aici cateva zile, spune administratorul societatii Balant prest, firma care are contract de curatare a spatiilor verzi cu Primaria Calarasi. ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
7 din Calarasi. Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. ... 7 este o structura a Liceului "Danubius" Calarasi. ... 7 din Calarasi. ... De asemenea, la eveniment a fost prezent si profesorul Constantin Croitoru - directorul Liceului "Danubius" din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
In 1916, la Calan erau angajati 1.116 oameni. ... Calarasi: cum au fost devorate 2 miliarde de dolari Combinatul siderurgic de la Calarasi a fost construit pe o suprafata de 700 de ha. ... Cum a ajuns Bercaru, fost ofiter de securitate, sa taie la Calarasi?
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... Senat 1. ... Initiative legislative (19) Declaratii politice (6) Interpelari (1) Luari de cuvant in plen (5) Motiuni (1) 2. ... Propuneri legislative 5, 1 motiune Camera Deputatilor 1.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat miercuri, la Calarasi, prima sesiune de depuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, destinata proiectelor mici.
google-analytics.com