Cautare

94 de rezultate pentru "andra" (5.53 secunde)
Am ales cel mai bun teren din Romania si unul dintre cele mai bune din Europa, si este scris de Andra Oprescu.
Delegatia craioveana a plecat ieri spre Arad si cuprinde doar opt jucatoare, strainele Elsara Greer, Brandie Hoskins, Carla Bartee, revenite un pic obosite de la All Star Game, alaturi de Janina Simionca, Irina Bors, Adelina Stefan, Andra Manea si Irina Gavrila.
Miruna Vladu (capitan), Andreea Chifu, Ioana Lungan, Mihaela Buldur, Andra Parvulescu, Adnanna Nicu, Andreea Constantinescu, Codruta Radu, Ionela Dorobantu si Cezara Blendea.
Andra Badan (Sc. 18), 3. Andreea Tecu (Sc. 36). Elevii clasati pe podium au primit medalii si diplome, iar toti participantii au fost recompensati cu dulciuri.
Brandie Hoskins (23 puncte), Carla Bartee (17), Irina Bors 11, Elsara Greer (6), Janina Simionca (2), Adelina Stefan (2), Andra Manea si Irina Gavrila.
De patru ori aur La categoria copii 1, echipa feminina de kata, alcatuita din Maria Antici, Andra Stefanovici si Alina Ciobanu Zamfir, a obtinut medalia de aur.
A treia medalie de aur a fost obtinuta de Andra Bosneagu (categoria Copii 2), in proba de 50 de metri garduri, iar pe locul doi s-a clasat colega sa de club, Diana Maria Iacob.
Va multumesc inca o data!, a spus Simona Halep. Prezentator al evenimentului a fost Andi Moisescu, iar imnul Romaniei a fost interpretat de Andra.
xxx Pasionat de grafica digitala de peste 10 ani, din asta rezultand multe colaborari la nivel local, national si international pentru logo-uri, afise pentru evenimente, artwork-uri ce insoteau anumite melodii pe YouTube pentru artisti mai mult sau mai putin cunoscuti, peste ani acumuland experienta si in montaje video ce ulterior se concretizau in videoclipuri muzicale difuzate la tv si mai apoi animatii de tip kinetic typography care mi-au adus colaborari cu Andra, Ana Lesko, FreeDeejays, Hi-Q si multi altii, sunt un calarasean ce incearca sa dezvolte cat mai mult judetul prin experienta acumulata pana in prezent prin cele sus mentionate.
Speram insa ca data viitoaresa putem vedea mai multe", a povestit Andra. Publicul le stia pe de rost megahitul! 'Nu ne asteptam la un feedback atat de pozitiv din partea publicului, toata lumea ne canta piesa si tot concertul ne-am simtit ca acasa.
Este un single pe care il veti asculta din nou si din nou, pentru ca are un refren foarte catchy si un beat ce te provoaca la dans", a declarat Andra.
Christian Ciocan ii mai apreciaza - din punct de vedere muzical - si pe Andra, Luminita Anghel si Paula Seling, dar si pe Dan Bittman, Catalin Crisan si Adrian Daminescu, considerandu-i pe toti acestia "bunuri nationale".
Nu uitati ca am pus in joc doua premii, unul in valoare de 5000 de euro si al doilea in valoare de 300 de euro", a declarat solista trupei, Andra.
Vita de Vie, Vunk si Electric Fence, carora li s-au adaugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band si Alina Manole. Alte nume li se vor alatura in curand.
Cel mai bun rock alternativ Baby - Changing Skins Gandurile - The Mono Jacks Nu ma opri - Les Elephants Bizarres Soare rasare -Travka Spnzrtr - Robin & The Backstabbers Cel mai bun videoclip A ta - Corina Cat de departe - Holograf Dead man walking - Smiley Da vina pe voltaj - Voltaj Pleaca - Vunk & Antonia Cea mai buna voce feminina Alexandra Ungureanu Andra Antonia Loredana Paula Seling On Air Music Awards este un proiect Star Management a carei initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate.
Miercuri, 01 mai 2013 ora 3:00 (amJ) Interviu in direct si alte surprize in cadrul emisiunii "Romania frumoasă" cu moderatorii Andra Gavril si Marius Constantinescu (durata emisiunii 1 ora) Sambata, 4 mai 2013, ora 21:00 la FAVORIT TV - in cadrul emisiunii din seara de inviere "Fuego si prietenii la FAMILIA FAVORIT" interviu cu Valentina Herta si program muzical de inviere;
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
MURMUR Andra Andreescu A E RIW E A R 109 In zona de lounge ne intalnim cu totii sa ne impartasim impresiile si sa savuram bunatatile pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.
Maria Panait, Ioana Dragne, Andra S, Iuliana Manza. - Hairstyle: Elena Oseaca - Helen Studio Salon - Make-up: Make-up Artistry cu SLA - Making-of:
Loredana, Andra, Delia si Vama vor sustine spectacole de exceptie. Concertele vor fi completate cu momente artistice incendiare, sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie;
google-analytics.com