Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.61 secunde)
Deputatul PRM Anca Petrescu a avertizat ieri, intr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca daca nu va fi urgentata finalizarea lucrarilor de amenajare a tuturor spatiilor din Palatul Parlamentului, vor fi probleme in functionarea utilitatilor acestei cladiri.
Acuzatiile democratilor, prezentate de vicepresedintele PD, Anca Boagiu, au primit replica ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, care a sugerat ca numarul de centre de votare va fi stabilit, de fapt, de ambasade, care au avut obligatia sa trimita pana azi la ora 10.00 listele cu centre de votare si participanti.
Anca Boagiu vrea sa fie primar la Constanta. Pe langa candidatii oficiali ai Partidului Democrat la Primaria Constanta, in ultima vreme s-au tot auzit zvonuri potrivit carora formatiunea politica o va sustine pe Anca Boagiu in alegererile locale din 2008.
Asa se face ca duminica a participat la lansarea candidatilor PD-L la primaria Mihail Kogalniceanu, acolo unde a fost aruncata in lupta o femeie, Anca Belu, respectiv Lumina, unde democratii il au candidat pe Gheorghe Besliu. ... "Anca Belu e pe val / Sa ne fie bun Primar!".
Comisia Afacerilor Europene este compusa din Iordan Barbulescu (profesor la SNSPA), ex-ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si Daniel Uncu (fost jurnalist in presa centrala). ... Comisia pentru Dezvoltare, Lucrari Publice si Locuinte este compusa din fostul ministru Anca Boagiu, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu si senatorul Viorel Arion.
Am demarat cercetari si asteptam sa vedem concluziile", a explicat presedintele PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu.
Senatorii PD-L l-au desemnat vineri pe Constantin Traian Igas, in functia de lider ar grupului democrat-liberal, Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului, Gheorghe David si Orest Onofrei sunt nominalizati ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru functia de chestor.
Vicepresedintele PD-L, Anca Boagiu, a afirmat ca declaratiile recente ale lui Mircea Geoana referitoare la presedintele Basescu si la Monica Macovei utilizeaza "retorica retrograda din 2005 si 2006 a clientilor DNA, Adrian Nastase si Serban Mihailescu".
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Cum raspund Boagiu si Ialomitianu la afirmatia lui Ponta ca sunt "ministri facuti la seral" "Nu raspundem unei asemenea afirmatii, Ponta e in campanie" - aceasta a fost reactia ministrilor Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu la declaratia liderului PSD, Victor Ponta, ca membrii Guvernului Boc sunt "incapabili sa scoata Romania din criza, pentru ca sunt ministri facuti la seral".
In urma negocierilor, liderii PDL au stabilit ca Anca Boagiu, Daniel Funeriu si Sulfina Barbu sa-si mențina portofoliile.
Un alt derby politic din Capitala se va disputa intre Anca Boagiu (ARD) si Dumitru Pelican (USL) pentru colegiul 4 de la Senat, situat in sectorul 2. Anca Boagiu are de partea sa avantajul terenului propriu, fiind senatorul care reprezinta, din 2008, acest colegiu in Legislativ.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Ministrul Finantelor Publice a participat la sedinta de grup a senatorilor PSD / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT La sedinta de lucru saptamanala a senatorilor PSD, prezidata de catre Liderul Grupului, dl Mihai Fifor, au avut loc dezbateri despre finantele publice, la care au fost invitati Ministrul Finantelor, d-na Anca Dana Dragu, alaturi de Vicepresedintele ANAF, dl Florin Tunaru.
Anca,16.06.1982 Nationalitate: ... Impreuna avem o fiica - Anca -, nascuta in 1982, care a terminat, in 2004, Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia de Comunicare si Relatii Publice.
Romania va accesa, in premiera dupa integrarea in UE, fonduri structurale pentru constructia de locuinte, a declarat ieri ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu. ... "Castigam un an, ceea ce este un mare avantaj ca reusim sa miscam structurile noastre", a mai spus Anca Boagiu.
Potrivit acelorasi surse, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a declarat ca in cazul in care Guvernul va crea un mediu legislativ propice, responsabilitatea derularii de proiecte cu finantare europeana va reveni autoritatilor locale si societatii civile.
ßi acest lucru s-ar putea intampla daca se dovedeste ca un proiect ISPA derulat la Constanta a fost fraudat, a declarat Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, citata de Mediafax.
Brokerajul de credite este o activitate relativ noua in Romania, ea fiind lansata pe piata bancara autohtona in anul 2003, odata cu infiintarea companiei Gemini Capital Consult, devenita in urma cu un an Kiwi Finance, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Anca Bidian, directorul general al acestei companii.
google-analytics.com