Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (2.68 secunde)
Ce ma poate enerva Anca Boagiu!
Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Dupa dezvaluirile de vineri, la conferinta PRM, ale fostului arhitect-sef al Casei Poporului, Anca Petrescu, privind existenta unei piscine de lux in subsolul Palatului Parlamentului si descoperirile de luni ale ziaristilor, care au aflat ca nu este vorba de nici o groapa, potrivit spuselor oficialilor Camerei Deputatilor, scandalul pe aceasta tema a continuat si ieri.
jurnalistul german de origine romana Eugen Anca, senatorul Vasile Duta, omul de afaceri german Cristian Vahab, alte persoane.
In absenta unei strategii Noul ministru al Integrarii Europene, Anca Boagiu, a declarat ca are o sarcina foarte importanta pentru Romania, pe care trebuie sa o duca la indeplinire.
Prima mutare Tonul mutarilor dintr-o parte a CJ, aflata in Opozitie, catre majoritate, fragila la acea vreme, a fost dat de consilierul judetean PSD Anca Ene, care a lasat fostul partid aflat cindva la guvernare pentru partidul scos invingator de Eugen Durbaca - PUR.
Anca Damian), Reteaua (r. ... Anca Damian (Aparte Film). ... Anca Damian. Reteaua (Romania). Producator: Hanka Kastelicova, Ada Solomon, Calin Peter Netzer, Claudiu Mitcu (HBO Europe, Parada Film).
- Se facea greu o casei, mestere?, l-am intrebat pe Gheorghe Anca, unul dintre cei care au lucrat cu Mustatea Balan in tinerete. ... Mesterul Gheorghe Anca i-a invatat pe multi mestesugul zidirii caselor.
Ministrul Integrarii Europene, democrata Anca Boagiu, a starnit reactii de protest in lumea parlamentara prin declaratiile facute la sfarsitul saptamanii, prin care ii acuza pe senatori si pe deputati ca sunt "niste frustrati", pusi pe cotcodaceala, care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii".
Anca Boagiu, stupefiata de zvonistica La randul sau, Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a declarat ca este "stupefiata" de unele dintre speculatiile recente pe tema Raportului de tara. ... Anca Boagiu si Jonathan Scheele au participat la conferinta cu tema "Finantarea proiectelor de investitii si dezvoltare:
Posturile de vicepremier din Guvern ar trebui desfiintate, este de parere ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, ea precizand ieri, la sediul MIE, ca face aceasta apreciere "in nume personal, ca reprezentant al Partidului Democrat". ... Anca Boagiu, reprezentantul Partidului Democrat?
Filmul a primit Marele Premiu la Festival of Architecture Films FIFAL, 1994.) Inca nu este clar cum a ajuns arhitecta debutanta, Anca Petrescu, sa fie aleasa pentru realizarea proiectului.
Ministrul Integrarii europene, Anca Boagiu, a declarat sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PD Galati, fara modestie, ca integrarea la termen a Romaniei in UE a fost dusa la capat prin "activitatea intensa a ministrilor PD". ... ministrul Finantelor si ministrul Agriculturii", a explicat Anca Boagiu.
Activitatea intensa a ministrilor PD este unul din principalele motoare ale integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, a declarat, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PD Galati, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu. ... Nu comentez mai mult pe aceasta zona", a declarat Anca Boagiu.
Presedintele filialei PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu este dispusa sa isi negocieze cu PSD, candidatura intr-un colegiu din sectorul 2.
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu. ... Este cazul colegiului noului ministru de interne, Traian Igas, urmat in topul generozitatii guvernului de cele in care au fost alesi Anca Boagiu (Transporturi) ori Gheorghe Ialomitianu (Finante).
Am preluat "modelul Traian Basescu", exponentul omului care vrea binele romanilor Vicepresedintele PDL Anca Boagiu le-a spus, sambata, tinerilor democrat-liberali ca, in urma cu cativa ani, ea a preluat "modelul Traian Basescu" si ca seful statului este, "pana la urma, exponentul omului care vrea binele romanilor".
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ar face bine sa se preocupe de licitatiile frauduloase, nu de contestatari, este de parere senatorul PSD, Sorin Bota.
google-analytics.com